Ubytování ve městě La Llosa

Město La Llosa se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Llosa nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Llosa

Residencial La Llosa
Residencial La Llosa

9 / 10 (5 hodnocení)

Residencial La Llosa se nachází v La Llosa, 40 km od Jardines de Monforte a zahrad Turia. Nabízí sezónní venkovní bazén a výhled na hory. Tento apartmán má také vlastní bazén. Klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavený kuchyňský kout s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je sluneční terasa a dětské hřiště. Residencial La Llosa stojí 41 km od Národního muzea keramiky a dekorativního umění González Martí a baziliky de la Virgen de los Desamparados. Na letiště Valencia je to 46 km.

Hostal restaurante el Roser
Hostal restaurante el Roser

6,5 / 10 (37 hodnocení)

Hostal restaurante el Roser se nachází v La Llosa, 40 km od Jardines de Monforte a 41 km od zahrad Turia, a nabízí restauraci a bar. Ubytování je vzdálené 41 km od baziliky de la Virgen de los Desamparados, 41 km od vlakového nádraží Norte a 42 km od přístavu Puerto de Valencia. Ubytování je nekuřácké a leží 41 km od Národního muzea keramiky a dekorativního umění González Martí. Hotel stojí 43 km od kostela sv. Mikuláše a akvária L'Oceanografic. Na letiště Valencia je to 47 km.