Ubytování ve městě La Horra

Město La Horra se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Horra nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Horra

Casa Nicolás
Casa Nicolás

9,4 / 10 (7 hodnocení)

Casa Nicolás se nachází ve městě La Horra v Kastilii a Leonu a nabízí balkon a výhled na hory. 31 km od hradu Peñafiel. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má 4 ložnice a kuchyň s lednicí, sporákem a kávovarem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Burgos je to 83 km.

Casa La Cantina
Casa La Cantina

9 / 10 (3 hodnocení)

Casa La Cantina se nachází asi 30 km od hradu Peñafiel a nabízí ubytování se zahradou, patiem a výhledem na hory. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s vanou nebo sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Burgos je to 83 km.

Hostal la Horra
Hostal la Horra

6,9 / 10 (49 hodnocení)

Hostal la Horra se nachází v La Horra a nabízí zahradu, terasu, bar a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Všechny pokoje v penzionu mají šatní skříň. Hostal la Horra poskytuje ubytování s vlastní koupelnou a ložním prádlem. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Hostal la Horra stojí 30 km od hradu Peñafiel. Na letiště Burgos je to 83 km.