Ubytování ve městě La Gandara

Město La Gandara se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Gandara nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Gandara

La Casona El Carrascal
La Casona El Carrascal

10 / 10 (1 hodnocení)

La Casona El Carrascal se nachází v La Gandara a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Ubytování má balkon a výhled na bazén. Prázdninový dům má 3 ložnice, kabelovou TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat vířivku. La Casona El Carrascal má také gril. Na letiště Santander je to 52 km.

Albergue El Carrascal
Albergue El Carrascal

8,4 / 10 (18 hodnocení)

Hostel Albergue El Carrascal se nachází v La Gandara a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu a hernu. Přírodní park Collados del Asón je vzdálený 16 km. Apartmány a pokoje mají TV a vlastní koupelnu. Apartmány mají kuchyňský kout s mikrovlnnou troubou a lednicí a apartmá má vířivku. K dispozici je také sdílený lounge a přepážka s turistickými informacemi. Albergue El Carrascal stojí 50 minut jízdy od letiště Santander a 30 km od přímořského města Laredo. Na místě je neplacené parkoviště.