Ubytování ve městě La Felipa

Město La Felipa se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Felipa nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Felipa

Casa rural El Jacuzzi
Casa rural El Jacuzzi

10 / 10 (1 hodnocení)

Casa rural El Jacuzzi se nachází ve městě La Felipa, 15 km od katedrály San Juan Bautista, a nabízí ubytování s vířivkou. Nabízí zahradu, terasu, výhled na bazén a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 5 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 4 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Regionální muzeum Albacete je vzdálené 15 km. Letiště Albacete je vzdálené 21 km.

Casa rural - bungalows Spa & Relax
Casa rural - bungalows Spa & Relax

8,8 / 10 (4 hodnocení)

Casa rural - bungalows Spa & Relax se nachází ve městě La Felipa, 15 km od katedrály San Juan Bautista, a nabízí ubytování s venkovním bazénem, bezplatným Wi-Fi, sdílenou kuchyní a společným salonkem. Hosté si zde mohou zahrát kulečník a stolní tenis. Klimatizovaný apartmán má 1 samostatnou ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 2 koupelny. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Apartmán má terasu. Casa rural - bungalows Spa & Relax stojí 16 km od Regionálního muzea Albacete. Na letiště Albacete je to 22 km.

Futurcasa Casa rural Spa y cine
Futurcasa Casa rural Spa y cine

8,6 / 10 (5 hodnocení)

Futurcasa Casa rural Spa y cine se nachází v obci La Felipa a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Nachází se 15 km od katedrály San Juan Bautista a nabízí společnou kuchyň. Klimatizovaná vila má 7 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 6 koupelen s bidetem a sprchou. K vybavení patří satelitní TV s plochou obrazovkou a počítač. Součástí vily je wellness centrum se saunou, vířivkou a krytým bazénem. Futurcasa Casa rural Spa y cine má gril. Regionální muzeum Albacete je vzdálené 16 km. Letiště Albacete je vzdálené 22 km.