Ubytování ve městě La Codosera

Město La Codosera se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Codosera nabízíme 9 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Codosera

Apartamento La Sierra
Apartamento La Sierra

9,6 / 10 (35 hodnocení)

V ubytování Apartamento La Sierra máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamento La Sierra se nachází v La Codosera, pouhých 29 km od římského města Ammaia, a nabízí ubytování s terasou, grilem a bezplatným Wi-Fi. Tento apartmán se nachází 39 km od katedrály Portalegre a 39 km od hradu Portalegre. Tento klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, kuchyň a obývací pokoj. Apartmán je vzdálený 35 km od hradu Marvao a 37 km od vlakového nádraží Portalegre. 70 km od letiště Badajoz.

La Casa Grande de Adolfo
La Casa Grande de Adolfo

9,5 / 10 (4 hodnocení)

La Casa Grande de Adolfo se nachází v La Codosera a nabízí bazén, zahradu, terasu, výhled na město a ubytování s bezplatným Wi-Fi. Na místě je soukromé parkoviště. Apartmány mají TV s plochou obrazovkou, DVD přehrávač, vlastní koupelnu s fénem a kuchyň s lednicí. Venkovský dům má také gril. La Casa Grande de Adolfo stojí 29 km od římského města Ammaia a 35 km od hradu Marvao. Na letiště Badajoz je to 70 km.

Casa Rural Camino del Alentejo
Casa Rural Camino del Alentejo

9,1 / 10 (52 hodnocení)

Casa Rural Camino del Alentejo se nachází v La Codosera, vedle portugalských hranic a národního parku Sierra de San Mamede. Nachází se na vinařské farmě a má venkovní bazén s lehátky. Camino del Alentejo nabízí pokoje a apartmány umístěné ve 2 samostatných budovách. Všechny klimatizované pokoje mají TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. V některých pokojích je zdarma dostupné Wi-Fi. Okolní krajina je ideální pro pěší turistiku a pozorování ptáků. Město La Esperanza je vzdálené jen 4 km a za hodinu dojedete do měst Mérida a Cáceres, zapsaných na seznamu světového dědictví UNESCO.

Apartamentos Cerezo
Apartamentos Cerezo

9 / 10 (92 hodnocení)

Apartamentos Cerezo se nachází 29 km od římského města Ammaia a nabízí terasu a klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Apartmány mají TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu se sprchou a fénem a kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí. K vybavení patří mikrovlnná trouba, toustovač a kávovar. Apartmán je vzdálený 35 km od hradu Marvao a 37 km od vlakového nádraží Portalegre. Na letiště Badajoz je to 70 km.

Alojamientos Rurales La Codosera
Alojamientos Rurales La Codosera

9 / 10 (51 hodnocení)

V ubytování Alojamientos Rurales La Codosera máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Alojamientos Rurales La Codosera se nachází v La Codosera a nabízí bazén, zahradu, sdílený lounge, výhled na řeku a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu s bidetem a fénem. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Alojamientos Rurales La Codosera nabízí také gril. Na místě si můžete zahrát stolní tenis a v okolí se věnovat rybaření. Alojamientos Rurales La Codosera stojí 24 km od římského města Ammaia a 30 km od hradu Marvao. Na letiště Badajoz je to 74 km.

Casa Rural Sierra San Mamede
Casa Rural Sierra San Mamede

8,8 / 10 (74 hodnocení)

V ubytování Casa Rural Sierra San Mamede máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural Sierra San Mamede se nachází v malé vesnici La Tojera, 120 metrů od hranic s Portugalskem. Tento venkovský dům nabízí pokoje s bezplatným Wi-Fi. Všechny pokoje mají výhled do zahrady, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat také sdílenou kuchyň, lounge a zahradu. Portugalská přírodní rezervace Sierra de San Mamede je vzdálená pouhých 120 metrů. Do vesnice La Cosodera dojedete autem za 10 minut. Do Badajozu je to 50 km.

Casa Rural El Abuelo Alonso
Casa Rural El Abuelo Alonso

8,6 / 10 (116 hodnocení)

Casa Rural El Abuelo Alonso se nachází v La Codosera a nabízí bezplatné Wi-Fi, zahradu, sdílený lounge a terasu. Chata stojí 25 km od římského města Ammaia a 31 km od hradu Marvao. Na letiště Badajoz je to 74 km.

Casa Rural La Jara
Casa Rural La Jara

7,5 / 10 (97 hodnocení)

Casa Rural La Jara se nachází v centru města La Codosera a nabízí bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Pokoje mají TV, posezení a vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou. Přírodní rezervace São Mamede, která se nachází přes portugalskou hranici, je vzdálená 12 km. V okolí se můžete věnovat řadě outdoorových aktivit, jako je pěší turistika, rybaření a plavání. Na vlakové nádraží San Vicente de Alcantara je to 24 km a na letiště Badajoz 70 km.

Casa Rural Los Olmos
Casa Rural Los Olmos

Casa Rural Los Olmos se nachází v La Codosera a nabízí venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. Tento prázdninový dům nabízí klimatizované ubytování s terasou. Prázdninový dům se nachází v přízemí a má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat cyklistice. Prázdninový dům stojí 29 km od římského města Ammaia a 35 km od hradu Marvao. Letiště Badajoz je vzdálené 70 km.