Ubytování ve městě La Cellera de Ter

Město La Cellera de Ter se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Cellera de Ter nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Cellera de Ter

Entorno inmejorable para disfrutar de la naturaleza, exclusivo e integro para grupos Can More
Entorno inmejorable para disfrutar de la naturaleza, exclusivo e integro para grupos Can More

9,2 / 10 (14 hodnocení)

Can More je prázdninový dům s terasou, který se nachází v La Cellera de Ter v Katalánsku. Město Lloret de Mar je vzdálené 37 km. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má kuchyň s myčkou nádobí, sporákem a toustovačem. Nechybí ani TV. Can More má také gril. Can More leží 17 km od Girony a 40 km od Tossa de Mar. Na letiště Girona-Costa Brava je to 16 km. Zvýšení za užívání jednolůžkového pokoje je o 50% vyšší než standardní cena a zveřejněné ceny jsou ve společných pokojích.

CAL GENERAL
CAL GENERAL

8,8 / 10 (87 hodnocení)

V ubytování CAL GENERAL máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. CAL GENERAL se nachází 20 km od vlakového nádraží Girona a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu a klimatizované pokoje s terasou a bezplatným Wi-Fi. Všechny apartmány mají balkon s výhledem na hory, kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu se sprchou. K vybavení patří varná deska, toustovač, kávovar a rychlovarná konvice. Na místě si můžete půjčit jízdní kola a v okolí se věnovat pěší turistice a rybaření. CAL GENERAL stojí 43 km od aquaparku Water World a 21 km od mostu Pont de Pedra. Na letiště Girona-Costa Brava je to 19 km.

Casa rural Can Jepet
Casa rural Can Jepet

8,2 / 10 (163 hodnocení)

V ubytování Casa rural Can Jepet máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural se nachází v La Cellera de Ter. Can Jepet nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a zahradou s venkovním bazénem. K dispozici je také restaurace. K dispozici je terasa s krytou verandou. Casa Rural stojí 37 km od Lloret de Mar. Může Jepet. Na letiště Girona-Costa Brava je to 16 km.

HOTEL PASTERAL RIU TER
HOTEL PASTERAL RIU TER

7,9 / 10 (52 hodnocení)

V ubytování HOTEL PASTERAL RIU TER máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. HOTEL PASTERAL RIU TER se nachází v La Cellera de Ter, 23 km od vlakového nádraží Girona, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným soukromým parkovištěm, společným lounge a terasou. Tento 3hvězdičkový hotel nabízí restauraci a klimatizované pokoje s vlastní koupelnou. Na skleničku můžete zajít do baru. Pokoje mají psací stůl, TV s plochou obrazovkou a některé také balkon. HOTEL PASTERAL RIU TER poskytuje pokoje s posezením. Každé ráno se podává kontinentální, italská nebo americká snídaně. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří pěší turistika a šnorchlování. Tento 3hvězdičkový hotel nabízí službu půjčení jízdních kol. Ubytování je vzdálené 46 km od aquaparku Water World a 24 km od mostu Pont de Pedra. Na letiště Girona-Costa Brava je to 23 km.

Acogedora casa de invitados con su estilo rustico
Acogedora casa de invitados con su estilo rustico

7,6 / 10 (9 hodnocení)

Acogedora casa de invitados con su estilo rustico se nachází v La Cellera de Ter, 46 km od vodního světa a 23 km od mostu Pont de Pedra. Nabízí terasu a výhled na řeku. Nachází se 22 km od vlakového nádraží Girona a nabízí zahradu a bezplatné parkování. Apartmán má terasu, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Acogedora casa de invitados con su estilo rustico stojí 49 km od golfového hřiště Golf Lloret Pitch and Putt a parku Gnomo. Na letiště Girona-Costa Brava je to 23 km.