Ubytování ve městě La Carrera de la Viña

Město La Carrera de la Viña se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Carrera de la Viña nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Carrera de la Viña

Hacienda la buena vida B&B en appartementen casita almendas
Hacienda la buena vida B&B en appartementen casita almendas

10 / 10 (19 hodnocení)

Hacienda la buena vida B&B en appartementen casita almendas se nachází v La Carrera de la Viña a nabízí venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. V okolí se lze věnovat pěší turistice a na místě si lze pronajmout auto. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 53 km.

La Casita De Campo
La Casita De Campo

9 / 10 (27 hodnocení)

La Casita De Campo se nachází asi 47 km od muzea Federico Garcia Lorca a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem do zahrady. Prázdninový dům se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. K dispozici jsou také 2 koupelny s toaletními potřebami zdarma. Hosté mohou využívat sezónní venkovní bazén a v okolí se věnovat pěší turistice a cyklistice. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdáleno 41 km.

El Cerro del Almendral
El Cerro del Almendral

9 / 10 (2 hodnocení)

El Cerro del Almendral se nachází v La Carrera de la Viña. K muzeu Federica Garcii Lorcu je to 49 km. K dispozici je sdílená kuchyň. Prázdninový dům má 5 ložnic a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdálené 42 km.