Ubytování ve městě La Calzada de Calatrava

Město La Calzada de Calatrava se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Calzada de Calatrava nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Calzada de Calatrava

Hotel Rural Hospedería de los Calatravos
Hotel Rural Hospedería de los Calatravos

9,2 / 10 (271 hodnocení)

Tento hotel ve středověkém stylu sídlí v historické budově v Calzada de Calatrava, 10 minut jízdy od hradu Calatrava a 24 km od Almagro. Všechny klimatizované pokoje jsou pečlivě zařízené a mají TV, bezplatné Wi-Fi a vlastní koupelnu. Hotel Rural Hospedería de los Calatravos má také bar. K dispozici jsou také konferenční a banketové prostory. Álvaro de Bazán’s Palác je vzdálený 28 km a do národního parku Tablas de Daimiel dojedete autem za 1 hodinu. Město Ciudad Real je 43 km daleko.

Hostal Las Palomas
Hostal Las Palomas

9 / 10 (154 hodnocení)

Hostal Las Palomas se nachází v Calzada de Calatrava, pouhých 5 km od hradu Salvatierra a hradu Calatrava de la Nueva. Nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Všechny klimatizované a vytápěné pokoje mají vlastní koupelnu. K dispozici je také ložní prádlo a ručníky. Hostal La Paloma má restauraci, která podává tradiční místní jídla. Můžete navštívit Palacio de Bazán vzdálený 30 km. Hostal Las Palomas stojí 34 km od Ciudad Real.