Ubytování ve městě La Batlloria

Město La Batlloria se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Batlloria nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Batlloria

Casa con vistas al Montseny
Casa con vistas al Montseny

9,3 / 10 (14 hodnocení)

V ubytování Casa con vistas al Montseny máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa con vistas al Montseny se nachází 36 km od vodního světa a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem do zahrady. Tento prázdninový dům má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vlakové nádraží Girona je vzdálené 47 km. Na letiště Girona-Costa Brava je to 40 km.

HomeHolidaysRentals Confort
HomeHolidaysRentals Confort

4,7 / 10 (3 hodnocení)

HomeHolidaysRentals Confort se nachází asi 37 km od vodního světa a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem do zahrady. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Vila má 3 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na bazén. Vlakové nádraží Girona je vzdálené 48 km. Na letiště Girona-Costa Brava je to 41 km.