Ubytování ve městě La Ampuyenta

Město La Ampuyenta se nachází v regionu Fuerteventura ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Ampuyenta nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Ampuyenta

Casa Laura
Casa Laura

9,8 / 10 (17 hodnocení)

Casa Laura se nachází v La Ampuyente na Kanárských ostrovech a nabízí terasu. Vila se zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Vila má 3 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Vila stojí 10 km od Eco Museo de Alcogida a 17 km od Casa Museo Unamuno Fuerteventura. Na letiště Fuerteventura je to 21 km.

Home2Book Finca Dos Ruedas
Home2Book Finca Dos Ruedas

9,1 / 10 (19 hodnocení)

V ubytování Home2Book Finca Dos Ruedas máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Home2Book Finca Dos Ruedas se nachází asi 16 km od muzea Casa Museo Unamuno Fuerteventura a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem do zahrady. 8,3 km od Eco Museo de Alcogida. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Vila s terasou a výhledem na hory má 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště a v okolí se lze věnovat cyklistice. Home2Book Finca Dos Ruedas stojí 25 km od golfového klubu Fuerteventura. Na letiště Fuerteventura je to 20 km.