Ubytování ve městě La Aldehuela

Město La Aldehuela se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Aldehuela nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Aldehuela

Casa Chaluca
Casa Chaluca

9,5 / 10 (55 hodnocení)

V ubytování Casa Chaluca máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Chaluca se nachází asi 38 km od přírodní rezervace Garganta de los Infiernos a nabízí ubytování s výhledem na hory, balkonem a kávovarem. Tento prázdninový dům sídlí v budově z roku 2019 a nabízí bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Na letiště Salamanca je to 71 km.

Casas Rurales Lalo y Chelo
Casas Rurales Lalo y Chelo

9,3 / 10 (3 hodnocení)

S výhledem na bazén, Casas Rurales Lalo y Chelo nabízí ubytování s balkonem a kávovarem, asi 40 km od přírodní rezervace Garganta de los Infiernos. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště a nepřetržitě otevřenou recepci. Prázdninový dům má 9 ložnic, 5 koupelen, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Na místě je dětské hřiště. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo lyžování, relaxovat v zahradě a využívat gril. Na letiště Salamanca je to 72 km.

Casas Rurales Gredos La Higuera Y El Nogal
Casas Rurales Gredos La Higuera Y El Nogal

8,6 / 10 (5 hodnocení)

La Higuera Y El Nogal se nachází ve městě La Aldehuela ve státě Ávila a nabízí soukromou zahradu se sezónním bazénem a grilem. Domy v rustikálním stylu mají odhalené kamenné zdi a výhled na hory. Domy mají obývací pokoj s krbem, posezením a TV. Kuchyň je vybavena sklokeramickou varnou deskou, myčkou nádobí a pračkou. K dispozici je 5 koupelen. La Higuera Y El Nogal má domy s vlastní terasou s jídelním stolem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Ubytování se nachází 15 km od přírodní rezervace Sierra de Gredos, v oblíbené oblasti pro pěší turistiku a jízdu na koni. Do měst Salamanca a Ávila dojedete autem za 1 hodinu.