Ubytování ve městě La Aldea

Město La Aldea se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Aldea nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Aldea

El Pajar 42
El Pajar 42

9,3 / 10 (55 hodnocení)

El Pajar 42 se nachází v La Aldea. Hosté mohou využívat plně vybavenou kuchyň. Apartmán má 1 ložnici a 1 koupelnu s fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je terasa a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a golfu. Na letiště Burgos je to 83 km.

El Peralón de León
El Peralón de León

8 / 10 (6 hodnocení)

El Peralon de Leon se nachází ve městě Oncina de la Valdoncina, pouhých 15 minut jízdy od centra Leónu. Tento dům v rustikálním stylu má 3 salonky, jeden s TV s plochou obrazovkou a pohovkami. Dům má dlážděné podlahy a dřevěné trámy. Má 3 jednolůžkové ložnice a třílůžkový pokoj, z nichž některé jsou propojené. K dispozici je knihovna, zimní zahrada a 2 koupelny, jedna s vířivkou. V kuchyni je trouba, mikrovlnná trouba, kávovar, pračka a myčka nádobí. Dům má také terasu a vlastní terasu s lavičkou. V Oncina de Valdoncina najdete různé obchody a bary a za pouhé 2 minuty dojdete na dětské hřiště. Z hotelu se snadno dostanete na dálnice A-6, A-66 a A-231.

Albergue el Hacedor
Albergue el Hacedor

7,9 / 10 (189 hodnocení)

Albergue el Hacedor se nachází v La Aldea del Portillo de Busto. K dispozici je sdílená kuchyň, úschovna zavazadel a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Výhled směřuje na hory. Pokoje v hostelu jsou vybavené kávovarem. Albergue el Hacedor poskytuje pokoje s ložním prádlem a ručníky. Každé ráno se podává kontinentální snídaně nebo snídaně formou bufetu. V okolí La Aldea del Portillo de Busto se můžete věnovat pěší turistice a dalším aktivitám. Na letiště Burgos je to 62 km.