Ubytování ve městě Juan Gopar

Město Juan Gopar se nachází v regionu Fuerteventura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Juan Gopar nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Juan Gopar

Finca Juan Gopar
Finca Juan Gopar

9,4 / 10 (20 hodnocení)

V ubytování Finca Juan Gopar máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Finca Juan Gopar se nachází na venkově na ostrově Fuerteventura, 9,5 km od Gran Tarajal. Nabízí moderní apartmány s vlastní terasou s výhledem na krajinu a hory. Apartmány Finca Juan Gopar mají obývací pokoj s rozkládací pohovkou a TV a kuchyňský kout s varnou deskou, kávovarem a toustovačem. Venku je zahrada s grilem. Za příplatek je k dispozici dalekohled pro pozorování hvězd. Na místě je neplacené parkoviště. Okolní krajina je ideální pro noční fotografování, protože obloha na ostrově Fuerteventura je obzvláště čistá. Pláž Playa de Gran Tarajal je vzdálená 10 minut jízdy. K dispozici je také restaurace s barem, která je vzdálená 1 km.

Casa Palmita, lugar para desconectar de la rutina.
Casa Palmita, lugar para desconectar de la rutina.

Casa Palmita, lugar para desconectar de la rutina. se nachází v Juan Gopar, 35 km od golfového klubu Fuerteventura, 36 km od Eco Museo de Alcogida a 43 km od Casa Museo Unamuno Fuerteventura. Nabízí zahradu a terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má 1 ložnici, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Fuerteventura je to 41 km.