Ubytování ve městě Jomezana

Město Jomezana se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Jomezana nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Jomezana

Nice apartment with FreeWifi, fireplace and terrace in Asturias
Nice apartment with FreeWifi, fireplace and terrace in Asturias

Nice apartment with FreeWifi, krb a terasa se nachází v Asturii, 43 km od náměstí Plaza de España a Plaza de la Constitución, a nabízí bezplatné Wi-Fi a zahradu. Tento apartmán se nachází 43 km od státní pokladny Asturias a radnice v Oviedu. Apartmán má terasu, výhled do zahrady, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Ubytování stojí 43 km od kampusu Llamaquique Campus - Oviedo University a občanského rejstříku. Na letiště Asturias je to 89 km.

Apartamento con encanto, Wifi gratis y chimenea, Asturias
Apartamento con encanto, Wifi gratis y chimenea, Asturias

Apartamento con encanto, Wifi gratis y chimenea, Asturias se nachází v Jomezaně, 43 km od Plaza de España, 43 km od Plaza de la Constitución a 43 km od Llamaquique Campus - Oviedo University. Nabízí zahradu, výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Apartmán má terasu, výhled na hory, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 43 km od občanského rejstříku v Oviedu a státní pokladny Asturias. Na letiště Asturias je to 89 km.

Apartamento con Wifi, chimenea y vistas al Parque de las Ubiñas
Apartamento con Wifi, chimenea y vistas al Parque de las Ubiñas

Apartamento con Wifi se nachází 43 km od Plaza de España, Plaza de la Constitución a Llamaquique Campus - Oviedo University, chimenea y vistas al Parque de las Ubiñas nabízí ubytování v Jomezaně. Nabízí zahradu, výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Apartmán má terasu, výhled na hory, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 43 km od občanského rejstříku v Oviedu a státní pokladny Asturias. Na letiště Asturias je to 89 km.