Ubytování ve městě Jerez del Marquesado

Město Jerez del Marquesado se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Jerez del Marquesado nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Jerez del Marquesado

Casona Torre de Alcázar
Casona Torre de Alcázar

10 / 10 (1 hodnocení)

Casona Torre de Alcázar se nachází v Jerez del Marquesado. Nabízí terasu, výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům má 5 ložnic, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 83 km.

Molino de Santa Águeda
Molino de Santa Águeda

9,2 / 10 (14 hodnocení)

V ubytování Molino de Santa Águeda máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Molino de Santa Águeda se nachází v Jerez del Marquesado a nabízí výhled na řeku, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Chata má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou a toaletními potřebami zdarma. Nechybí ani toustovač a kávovar. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se můžete věnovat lyžování. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdáleno 84 km.

Alojamiento Rural Sierra de Jerez
Alojamiento Rural Sierra de Jerez

8,9 / 10 (38 hodnocení)

Alojamiento Rural Sierra de Jerez se nachází v Jerez del Marquesado, hned vedle národního parku Sierra Nevada. Nabízí apartmány s působivým výhledem na hory a řeku. Každý vytápěný apartmán má obývací pokoj s krbem, pohovkou a TV. V kuchyni je pračka, sporák a mikrovlnná trouba. V koupelně najdete sprchu a bezplatné toaletní potřeby. Některé apartmány mají balkon nebo terasu. Na požádání je k dispozici služba praní a žehlení prádla. U apartmánů najdete dětské hřiště. Na místě je neplacené parkoviště. Jerez del Marquesado se nachází v dobré oblasti pro pěší turistiku. Lyžařský areál Puerto la Ragua se nachází 30 km od apartmánů. Guadix je vzdálený 15 km a Granda 1 hodinu jízdy autem.

Hotel El Picón de Sierra Nevada
Hotel El Picón de Sierra Nevada

8,6 / 10 (401 hodnocení)

V ubytování Hotel El Picón de Sierra Nevada máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hotel El Picón de Sierra Nevada se nachází v Jerez del Marquesado a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge a restauraci. Tento 3hvězdičkový hotel nabízí pokojovou službu, služby concierge a bezplatné Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště a za příplatek je k dispozici doprava na letiště. Všechny pokoje v hotelu mají klimatizaci, šatní skříň, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo, ručníky a terasu s výhledem na hory. Ve všech najdete také minibar. Hotel El Picón de Sierra Nevada podává snídani à la carte. Na místě je dětské hřiště. Hosté hotelu El Picón de Sierra Nevada se mohou v Jerez del Marquesado a okolí věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 82 km.