Ubytování ve městě Jarilla

Město Jarilla se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Jarilla nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Jarilla

Solaz del Ambroz
Solaz del Ambroz

8,3 / 10 (46 hodnocení)

Solaz del Ambroz se nachází v obci Jarilla a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a zahradou s terasou a výhledem na město. Apartmány mají klimatizaci, plně vybavenou kuchyň, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou, bezplatnými toaletními potřebami a fénem. Prázdninový dům stojí 25 km od náměstí Plaza Mayor. Solaz del Ambroz stojí 117 km od letiště Salamanca.

Hotel Restaurante Jarilla
Hotel Restaurante Jarilla

8,2 / 10 (184 hodnocení)

Hotel Restaurante Jarilla se nachází 3 minuty jízdy od města Jarilla a 26 km od města Plasencia. Nabízí restauraci a 13 dvoulůžkových pokojů s klimatizací a bezplatným Wi-Fi. Hotel Restaurant Jarilla má pokoje s balkonem, TV, telefonem a vlastní koupelnou s toaletními potřebami zdarma. Hotelová à la carte restaurace podává tradiční jídla a specializuje se na grilované maso. La Covatilla a údolí Jerte jsou vzdálené 15 minut jízdy. Oblast je ideální pro paragliding.

Hostal Asturias
Hostal Asturias

8 / 10 (194 hodnocení)

Hostal Asturias se nachází 1,5 km od města Jarilla a 20 minut jízdy od města Plasencia. Nabízí bezplatné Wi-Fi, restauraci a bar. Tento penzion nabízí klimatizované pokoje s vlastní koupelnou. Každý pokoj má 1 nebo 2 samostatné postele nebo 1 manželskou postel, TV s plochou obrazovkou a skříň. Ve vlastní koupelně najdete vanu a bezplatné toaletní potřeby. Ložní prádlo a ručníky jsou v ceně. Na místě je terasa. Nabízí také turistické informace a kyvadlovou dopravu za příplatek. K dispozici je také služba praní prádla. Hostal Asturias stojí 2 minuty jízdy od obchodu s potravinami, restaurací a kaváren v Jarillě. Dálnice A66 je vzdálená 100 metrů a do Salamanky dojedete za 1 hodinu.