Ubytování ve městě Iznatoraf

Město Iznatoraf se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Iznatoraf nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Iznatoraf

Casa Enmedio
Casa Enmedio

9,6 / 10 (16 hodnocení)

V ubytování Casa Enmedio máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Enmedio se nachází v Iznatorafu. Ubytování bylo postaveno v roce 2010 a nabízí klimatizované ubytování s bezplatným Wi-Fi. Prázdninový dům má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a balkon s výhledem na město. V okolí se lze věnovat pěší turistice. 166 km od letiště Albacete.

Casa Rincón
Casa Rincón

9,4 / 10 (8 hodnocení)

V ubytování Casa Rincón máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rincón se nachází v Iznatorafu a nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Prázdninový dům má 4 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. 166 km od letiště Albacete.

Casa Olmos
Casa Olmos

9,2 / 10 (9 hodnocení)

V ubytování Casa Olmos máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Olmos se nachází v Iznatorafu a nabízí klimatizované ubytování s vlastním bazénem, výhledem na hory a balkonem. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Prázdninový dům má 1 ložnici, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. K dispozici je také gril. Na letiště Albacete je to 166 km.

Casa Pozo de la Nieve
Casa Pozo de la Nieve

9 / 10 (6 hodnocení)

V ubytování Casa Pozo de la Nieve máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Pozo de la Nieve se nachází v Iznatorafu a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Nabízí zahradu, terasu, výhled na město a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům má 1 ložnici, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou, pračku a 1 koupelnu se sprchou. 166 km od letiště Albacete.