Ubytování ve městě Isongo

Město Isongo se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Isongo nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Isongo

3 bedrooms house with garden at Isongo
3 bedrooms house with garden at Isongo

8 / 10 (3 hodnocení)

3 bedrooms house with garden at Isongo se nachází v Isongu, 31 km od golfového hřiště La Rasa de Berbes, 33 km od Cares Trail a 37 km od Bufones de Pria. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Jezero Covadonga je vzdálené 19 km a La Cueva de Tito Bustillo 31 km. Prázdninový dům má 3 ložnice, TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem. Prázdninový dům stojí 39 km od muzea Jurásico de Asturias a 47 km od muzea Sidra. Na letiště Asturias je to 115 km.

Casa Rural La Casina de Isongo
Casa Rural La Casina de Isongo

Casa Rural La Casina de Isongo se nachází v Isongu, 19 km od jezera Covadonga, 31 km od La Cueva de Tito Bustillo a 31 km od golfového hřiště La Rasa de Berbes. Tato chata se nachází 33 km od stezky Cares Trail a 37 km od Bufones de Pria. Chata má 2 ložnice, TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je zahrada a v okolí se lze věnovat cyklistice. Casa Rural La Casina de Isongo stojí 39 km od muzea Jurásico de Asturias a 47 km od muzea Sidra. Na letiště Asturias je to 115 km.