Ubytování ve městě Islallana

Město Islallana se nachází v regionu La Rioja ve státě Španělsko. Celkově ve městě Islallana nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Islallana

La casa verde
La casa verde

8,8 / 10 (53 hodnocení)

V ubytování La casa verde máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La casa verde se nachází v obci Islallana v regionu La Rioja, 20 km od muzea La Rioja. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, dětské hřiště, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Některé apartmány mají kuchyňský kout s lednicí, mikrovlnnou troubou a toustovačem. Každé ráno se zde podává snídaně formou bufetu nebo kontinentální snídaně. Na místě je k dispozici terasa a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a lyžování. Ubytování je vzdálené 20 km od katedrály Santa María de la Redonda a radnice Logroño. Letiště Logroño-Agoncillo je vzdáleno 33 km.

Casa Terzia Islallana
Casa Terzia Islallana

8,7 / 10 (14 hodnocení)

Casa Terzia Islallana se nachází v Islallaně a nabízí ubytování s terasou. Tento prázdninový dům má vlastní bazén a zahradu. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 5 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 19 km od muzea La Rioja a katedrály Santa María de la Redonda. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 32 km.