Ubytování ve městě Isil

Město Isil se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Isil nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Isil

Casa rural Casa Bernat
Casa rural Casa Bernat

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Casa rural Casa Bernat se nachází v obci Isil v Katalánsku a nabízí balkon. Nabízí zahradu, terasu, výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům má 7 ložnic, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Letiště Andorra–Letiště La Seu d'Urgell je vzdálené 93 km.

Espectacular ático duplex en Isil
Espectacular ático duplex en Isil

9,3 / 10 (17 hodnocení)

Espectacular ático duplex en Isil se nachází v katalánském městě Isil a nabízí terasu a výhled na hory. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Hosté mohou využívat vířivku. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Letiště Andorra–Letiště La Seu d'Urgell leží 93 km od Espectacular ático duplex en Isil.

Cosy apartment in Isil, near Baqueira
Cosy apartment in Isil, near Baqueira

9,1 / 10 (10 hodnocení)

Cosy apartment in Isil, near Baqueira se nachází v Isilu. Tento apartmán má 2 ložnice, TV s plochou obrazovkou a kuchyň. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Letiště Andorra–Cosy apartment in Isil, near Baqueira leží 93 km od letiště La Seu d'Urgell.

Acogedora casita en el Pallars
Acogedora casita en el Pallars

9 / 10 (36 hodnocení)

Acogedora casita en el Pallars se nachází v Isilu a nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Výhled směřuje do zahrady. Chata má terasu, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat vířivku. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Letiště Andorra–Letiště La Seu d'Urgell je vzdáleno 93 km.

Casa Feliu
Casa Feliu

8 / 10 (4 hodnocení)

Casa Feliu se nachází v Isilu. Prázdninový dům má balkon, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s vanou. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a rybaření. Na místě si lze půjčit jízdní kola. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 93 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.