Ubytování ve městě Isavarre

Město Isavarre se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Isavarre nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Isavarre

Ca Solleta, casa de montaña a 20 min de la Peülla, Vaqueira-Beret
Ca Solleta, casa de montaña a 20 min de la Peülla, Vaqueira-Beret

9,6 / 10 (12 hodnocení)

Ca Solleta, casa de montaña se nachází v Isavarre. a 20 min de la Peülla, Vaqueira-Beret nabízí zahraduNabízí bezplatné Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepci a turistické informace. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a rybaření. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům má gril a lyžárnu. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 89 km. a 20 min de la Peülla, Vaqueira-Beret.

La Llúpia
La Llúpia

9,5 / 10 (90 hodnocení)

V ubytování La Llúpia máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Chata La Llúpia se nachází v Isavarre v katalánských Pyrenejích. Baqueira Beret je 23 km daleko a za 5 minut dojedete do Esterri d'Àneu. Má terasu s grilem. Tento dvoupodlažní apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj s krbem a TV, kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou a koupelnu s masážní vanou a fénem. La Llúpia stojí 38 km od Andorry la Vella.

La Buhardilla De Isavarre
La Buhardilla De Isavarre

9,5 / 10 (8 hodnocení)

La Buhardilla De Isavarre nabízí ubytování v Isavarre. Ubytování se může pochlubit: Andorra la Vella stojí 111 km od Andorry a poskytuje výhled na hory. Na místě je soukromé neplacené parkoviště. Apartmán má jídelní kout a kuchyň s myčkou nádobí a sporákem. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. La Buhardilla De Isavarre poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. La Buhardilla De Isavarre stojí 27,5 km od Baqueira-Beret a 62 km od Vielhy.

Isavarre Esterri
Isavarre Esterri

9 / 10 (11 hodnocení)

Isavarre Esterri se nachází v Isavarre a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Apartmán sídlí v budově z roku 2010 a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a lyžování. Apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 89 km.

Dúplex Obaga
Dúplex Obaga

9 / 10 (2 hodnocení)

Dúplex Obaga se nachází ve městě Isavarre v Katalánsku a nabízí terasu a výhled na hory. Nabízí terasu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má 3 oddělené ložnice, plně vybavenou kuchyň a 3 koupelny. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 89 km.

Modern Apartment in Isavarre with Forest Near
Modern Apartment in Isavarre with Forest Near

8,3 / 10 (3 hodnocení)

V ubytování Modern Apartment in Isavarre with Forest Near máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Modern Apartment in Isavarre with Forest Near se nachází v Isavarre. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj s TV, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat lyžování. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 90 km.