Ubytování ve městě Iniesta

Město Iniesta se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Iniesta nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Iniesta

Casa Las Rosas
Casa Las Rosas

9,4 / 10 (29 hodnocení)

V ubytování Casa Las Rosas máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Las Rosas se nachází v obci Iniesta a nabízí ubytování s balkonem. Nabízí zahradu, výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Toto ubytování v soukromí s terasou a výhledem na město má 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Albacete je to 63 km.

HOTEL LOS CAÑAS
HOTEL LOS CAÑAS

8,9 / 10 (25 hodnocení)

HOTEL LOS CAÑAS se nachází v obci Iniesta a nabízí zahradu, terasu, restauraci a bar. Tento 3hvězdičkový hotel nabízí pokojovou službu a úschovnu zavazadel. Hotel má rodinné pokoje. Hotel poskytuje klimatizované pokoje s psacím stolem, bezpečnostní schránkou, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnou s bidetem. Standardem je také šatní skříň. HOTEL LOS CAÑAS podává à la carte snídani. V Iniestě a okolí se můžete věnovat pěší turistice a dalším aktivitám. Na letiště Albacete je to 65 km.