Ubytování ve městě Illar

Město Illar se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Illar nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Illar

La Casita de la Vito
La Casita de la Vito

9 / 10 (1 hodnocení)

La Casita de la Vito se nachází v Illaru, 29 km od La Envía a 30 km od pouště Tabernas. Nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Poskytuje výhled na hory a je vzdálen 32 km od leteckých útočišť Almeria a 33 km od katedrály Almeria. Prázdninový dům má 4 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. K dispozici je také gril. La Casita de la Vito stojí 33 km od muzea Almeria i od pevnosti Alcazaba. Na letiště Almeria je to 37 km.

4 bedrooms house with city view balcony and wifi at Illar
4 bedrooms house with city view balcony and wifi at Illar

8 / 10 (2 hodnocení)

Apartmán 4 bedrooms house with city view balcony and wifi at Illar se nachází asi 29 km od La Envía a nabízí ubytování s výhledem na město, grilem a balkonem. 30 km od pouště Tabernas. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, posezení, TV, herní konzoli a kuchyň s lednicí. Prázdninový dům je vzdálený 32 km od útočiště Almeria Air Raid Shelters a 33 km od katedrály Almeria. Na letiště Almeria je to 37 km.