Ubytování ve městě Igualeja

Město Igualeja se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Igualeja nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Igualeja

Casa Pepa
Casa Pepa

10 / 10 (7 hodnocení)

Casa Pepa se nachází přibližně 19 km od města Iglesia de Santa María la Mayor a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. Nabízí výhled na řeku a do zahrady a je vzdálen 19 km od náměstí Plaza de Espana. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Tajo's Tree-lemované Avenue je 19 km daleko a Cueva del Gato je 32 km daleko. Mezinárodní letiště Gibraltar je vzdálené 96 km.

Casa Valle del Genal
Casa Valle del Genal

10 / 10 (1 hodnocení)

Casa Valle del Genal se nachází 19 km od města Iglesia de Santa María la Mayor a nabízí ubytování se zahradou, balkonem a výhledem na řeku. Nabízí výhled do zahrady a je vzdálen 19 km od náměstí Plaza de Espana a 19 km od třídy Tajo lemované stromy. Venkovský dům má 4 ložnice, 5 koupelen, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Tento klimatizovaný venkovský dům má také posezení a 5 koupelen s bidetem, sprchou a vanou. Hosté mohou využívat gril. Casa Valle del Genal stojí 32 km od Cueva del Gato a 33 km od golfového klubu La Quinta Golf & Country Club. Na mezinárodní letiště Gibraltar je to 96 km.

Barrero 47
Barrero 47

8,4 / 10 (5 hodnocení)

Barrero 47 se nachází v Igualeji, 18 km od města Iglesia de Santa María la Mayor, 19 km od náměstí Plaza de Espana a 19 km od stromy lemované třídy Tajo. Tento apartmán se nachází 31 km od Cueva del Gato a 33 km od golfového klubu La Quinta Golf & Country Club. Tento klimatizovaný apartmán má přímý přístup na balkon s výhledem do zahrady, 3 ložnice a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Apartmán je vzdálený 39 km od El Paraísa a 47 km od býčí arény Marbella. Na mezinárodní letiště Gibraltar je to 96 km.

Casa Puente Palo Igualeja by Ruralidays
Casa Puente Palo Igualeja by Ruralidays

6 / 10 (4 hodnocení)

Casa Puente Palo Igualeja by Ruralidays se nachází v Igualeji a nabízí soukromý bazén. 19 km od města Iglesia de Santa María la Mayor. Nabízí sezónní venkovní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 2 ložnice, TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 1 koupelnu s vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Casa Puente Palo Igualeja by Ruralidays stojí 19 km od náměstí Plaza de Espana a 20 km od třídy Tajo lemované stromy. Na mezinárodní letiště Gibraltar je to 96 km.

Casa la Abuela
Casa la Abuela

Casa la Abuela se nachází v Igualeji a nabízí klimatizované ubytování s vlastním bazénem, výhledem na hory a balkonem. 19 km od města Iglesia de Santa María la Mayor. Tento venkovský dům má TV s plochou obrazovkou. K dispozici je kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, sprcha s toaletními potřebami zdarma a fén. K dispozici je venkovní bazén a terasa. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Venkovský dům stojí 19 km od náměstí Plaza de Espana a ulice Tajo lemované stromy. Mezinárodní letiště Gibraltar je vzdálené 96 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.