Ubytování ve městě Hoyocasero

Město Hoyocasero se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Hoyocasero nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Hoyocasero

Casa el Mirador de Gredos Norte
Casa el Mirador de Gredos Norte

9,8 / 10 (29 hodnocení)

V ubytování Casa el Mirador de Gredos Norte máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa el Mirador de Gredos Norte se nachází v Hoyocaseru a nabízí vířivku. Výhled směřuje na hory. Apartmán má 3 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Hosté mohou využívat vířivku. Na letiště Salamanca je to 139 km.

Casa Rural los 4 Balcones
Casa Rural los 4 Balcones

8,4 / 10 (15 hodnocení)

Casa Rural los 4 Balcones se nachází v Hoyocaseru v Kastilii a Leonu a nabízí terasu. Tento venkovský dům má zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento venkovský dům má 3 ložnice, obývací pokoj, TV, vybavenou kuchyň s jídelním koutem a 1 koupelnu s vanou a pračkou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Salamanca je to 139 km.

Casa Rural los 5 Balcones
Casa Rural los 5 Balcones

6,9 / 10 (9 hodnocení)

Casa Rural los 5 Balcones se nachází v Hoyocaseru v Kastilii a Leonu a nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm. Některé apartmány mají posezení a/nebo terasu. Hosté mohou využívat zahradu a v okolí se věnovat pěší turistice. Casa Rural los 5 Balcones leží 139 km od letiště Salamanca.