Ubytování ve městě Hortigüela

Město Hortigüela se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Hortigüela nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Hortigüela

Fuenteazul
Fuenteazul

9,7 / 10 (6 hodnocení)

Fuenteazul se nachází v Hortigüele, 42 km od muzea Burgos, 44 km od Kolosea Burgos a 29 km od opatství Santo Domingo de Silos. Nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Prázdninový dům má terasu s výhledem do zahrady, 6 ložnic a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. K dispozici je také gril. Fuenteazul stojí 42 km od kostela La Merced a 43 km od konferenčního centra Forum Evolucion Burgos. Na letiště Burgos je to 52 km.

Hostal-Resturante La Moruga
Hostal-Resturante La Moruga

8,3 / 10 (470 hodnocení)

Asador Hostal Taberna Moruga se nachází ve městě Hortigüela a nabízí à la carte restauraci. Penzion v rustikálním stylu nabízí zdarma Wi-Fi a vytápěné pokoje s výhledem na hory. Všechny světlé pokoje mají šatní skříň a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. V restauraci penzionu se podává hovězí maso Kobe. Asador Hostal Taberna Moruga má také dětskou hernu. V centru obce najdete bary, malý obchod a klášter San Pedro de Ardanza. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Covarrubias je 13 km daleko a do Burgosu dojedete autem za 30 minut.