Ubytování ve městě Hormilla

Město Hormilla se nachází v regionu La Rioja ve státě Španělsko. Celkově ve městě Hormilla nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Hormilla

Casa rural hormilla
Casa rural hormilla

8,8 / 10 (81 hodnocení)

V ubytování Casa rural hormilla máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa rural hormilla se nachází ve městě Hormilla, 14 km od čtvrti Rioja Alta a 32 km od muzea La Rioja. Ve vlastní koupelně najdete sprchu, bezplatné toaletní potřeby a fén. Venkovský dům stojí 32 km od katedrály Santa María de la Redonda a 33 km od radnice Logroño. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 46 km.

Hotel Hormilla
Hotel Hormilla

8,5 / 10 (474 hodnocení)

Hotel Hormilla se nachází v obci Hormilla, 15 km od čtvrti Rioja Alta, a nabízí sdílený lounge, bezplatné soukromé parkoviště, restauraci a bar. Tento 2hvězdičkový hotel nabízí nepřetržitě otevřenou recepci, turistické informace a bezplatné Wi-Fi. Ubytování je nekuřácké a je vzdálené 31 km od muzea La Rioja. Pokoje mají psací stůl, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Hotel Hormilla poskytuje pokoje s klimatizací a šatní skříní. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. V okolí hotelu Hormilla se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a rybaření. Hotel stojí 31 km od katedrály Santa María de la Redonda a radnice Logroño. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 45 km.