Ubytování ve městě Horcajo de la Sierra

Město Horcajo de la Sierra se nachází v regionu Madrid ve státě Španělsko. Celkově ve městě Horcajo de la Sierra nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Horcajo de la Sierra

La Casa EmBoscada
La Casa EmBoscada

9,7 / 10 (74 hodnocení)

La Casa EmBoscada se nachází 46 km od přírodního parku Hayedo de Tejera Negra a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na řeku. Tento prázdninový dům má terasu. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 77 km.

El Rincón de la Trilla - El Linar
El Rincón de la Trilla - El Linar

9,6 / 10 (5 hodnocení)

El Rincón de la Trilla - El Linar se nachází v obci Horcajo de la Sierra v Madridu a nabízí balkon. Tento venkovský dům s výhledem na hory má parketové podlahy, 3 ložnice a 1 koupelnu se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je terasa a v okolí se lze věnovat cyklistice. El Rincón de la Trilla - El Linar stojí 46 km od přírodního parku Hayedo de Tejera Negra. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 82 km.

El Rincon de la Trilla - El Pajar
El Rincon de la Trilla - El Pajar

El Rincon de la Trilla - El Pajar se nachází v obci Horcajo de la Sierra v Madridu a nabízí balkon. Tato chata s výhledem na hory má parketové podlahy, 3 ložnice a 2 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici terasa a v okolí se lze věnovat pěší turistice. El Rincon de la Trilla - El Pajar stojí 46 km od přírodního parku Hayedo de Tejera Negra. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 77 km.