Ubytování ve městě Hontanares de Eresma

Město Hontanares de Eresma se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Hontanares de Eresma nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Hontanares de Eresma

El Eresma de Carmen
El Eresma de Carmen

9,2 / 10 (5 hodnocení)

El Eresma de Carmen se nachází 13 km od náměstí Plaza Mayor a nabízí výhled na bazén, zahradu, sdílený lounge a terasu. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště a nepřetržitě otevřenou recepci. Prázdninový dům má DVD přehrávač, kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 4 ložnice a 3 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. El Eresma de Carmen stojí 12 km od Alcazaru de Segovia a 13 km od památníku Loba Capitolina. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 118 km.

El lagar de Lolo
El lagar de Lolo

El lagar de Lolo se nachází v Hontanares de Eresma, 13 km od náměstí Plaza Mayor, 11 km od Alcazar de Segovia a 13 km od památníku Loba Capitolina. Nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům se nachází 11 km od Fuencisla Arch a kláštera San Juan de la Cruz. Tento prázdninový dům má terasu, 5 samostatných ložnic a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Prázdninový dům stojí 13 km od městských hradeb Segovia a 35 km od přírodní rezervace Peñalara. Letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas je vzdálené 118 km.