Ubytování ve městě Hernani

Město Hernani se nachází v regionu Baskicko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Hernani nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Hernani

Apartamentos Aldagaia
Apartamentos Aldagaia

9,5 / 10 (238 hodnocení)

Apartamentos Aldagaia se nachází asi 10 km od ulice Calle Mayor a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na hory. 9,2 km od divadla Victoria Eugenia. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 10 km od kongresového centra Kursaal a Auditoria a promenády La Concha. Na letiště San Sebastián je to 21 km.

Casa Rural Arraigorri
Casa Rural Arraigorri

9,2 / 10 (119 hodnocení)

Casa Rural Arraigorri se nachází v Hernani a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Muzeum Chillida Leku je vzdálené 1,2 km. Některé apartmány mají kuchyňský kout s mikrovlnnou troubou. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Hosté mohou relaxovat v zahradě. Casa Rural Arraigorri stojí 2 km od San Sebastianu. Na letiště je to 18 km.

Apartamentos Florida 30
Apartamentos Florida 30

8,6 / 10 (142 hodnocení)

V ubytování Apartamentos Florida 30 máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamentos Florida 30 se nachází 10 km od divadla Victoria Eugenia a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Všechny apartmány mají plně vybavenou kuchyň s jídelním stolem, kabelovou TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou, bezplatnými toaletními potřebami a fénem. K vybavení patří lednice, mikrovlnná trouba, varná deska a kávovar. Apartmán je vzdálený 10 km od ulice Calle Mayor a 11 km od kongresového centra Kursaal a auditoria. Na letiště San Sebastián je to 22 km.

Pardiola Baserria
Pardiola Baserria

8,5 / 10 (178 hodnocení)

V ubytování Pardiola Baserria máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Pardiola Baserria se nachází 3 km od centra Hernani a 10 minut jízdy od San Sebastianu. Nabízí klimatizované ubytování s působivým výhledem na okolní krajinu a neplacené parkoviště. Tento dům s tradiční fasádou má světlé pokoje s barevným interiérem a TV s plochou obrazovkou. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu. K dispozici je sdílený lounge a jídelní kout s lednicí a mikrovlnnou troubou. Hernani nabízí širokou škálu obchodů a tradičních baskických restaurací. Je obklopen přírodou a je ideálním místem pro outdoorové aktivity, jako je pěší turistika. Na letiště San Sebastian je to 20 km. Okouzlující města Orio, Zarautz, Getaria nebo Zumaia jsou vzdálená necelých 25 minut jízdy.

Hotel Txintxua
Hotel Txintxua

7,2 / 10 (916 hodnocení)

Offering free Wi-Fi, Hotel Txintxua is situated 10 minutes’ drive from San Sebastián. This hotel features rooms with TVs and private bathrooms. The Txintxua has simple, modern décor throughout with wooden flooring. Breakfast and light meals are served in the hotel’s café-bar, which is open until midnight.Guests can also purchase packed lunches. There are many charming traditional cider houses nearby. Hernani’s railway and bus stations are approximately 1 km from the hotel. Free private parking is available on site.