Ubytování ve městě Helgueras

Město Helgueras se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Helgueras nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Helgueras

Apartamento la Socarreña HELGUERAS
Apartamento la Socarreña HELGUERAS

9,9 / 10 (13 hodnocení)

V ubytování Apartamento la Socarreña HELGUERAS máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamento la Socarreña HELGUERAS se nachází v Helgueras, 24 km od Desfiladero de la Hermida, 27 km od jeskyně Soplao a paláce Sobrellano. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat rybaření, cyklistice a tenisu. Apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K vybavení patří kabelová TV s plochou obrazovkou a počítač. Personál recepce vám ochotně poskytne informace o okolí. Apartamento la Socarreña HELGUERAS má také bowlingovou dráhu. Ubytování je vzdálené 28 km od města El Capricho de Gaudi a 30 km od kostela Santa Maria de Lebeña. Apartamento la Socarreña HELGUERAS leží 71 km od letiště Santander a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

CASA LA PASCUALA HELGUERAS
CASA LA PASCUALA HELGUERAS

9,5 / 10 (40 hodnocení)

V ubytování CASA LA PASCUALA HELGUERAS máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. CASA LA PASCUALA HELGUERAS se nachází v obci Helgueras, 24 km od města Desfiladero de la Hermida, a nabízí zahradu, bezplatné Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepci a turistické informace. Apartmán má balkon a výhled do zahrady. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 3 koupelny se sprchou. K dispozici je také posezení, pračka a 3 koupelny s fénem. Na místě je k dispozici gril a v okolí se lze věnovat cyklistice. CASA LA PASCUALA HELGUERAS stojí 26 km od jeskyně Soplao a 27 km od paláce Sobrellano. Na letiště Santander je to 70 km.

Casona Jardín Escondido: tranquilidad y naturaleza
Casona Jardín Escondido: tranquilidad y naturaleza

Casona Jardín Escondido se může pochlubit výhledem do zahrady. Ubytování v klidu y naturaleza se nachází asi 24 km od Desfiladero de la Hermida a nabízí fitness centrum a balkon. Nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Vila s terasou a výhledem na hory má 6 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 6 koupelen se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Pro děti je připraveno dětské hřiště. Po dni stráveném pěší turistikou, rybařením nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Casona Jardín Escondido: tranidad y naturaleza stojí 27 km od jeskyně Soplao a paláce Sobrellano. Na letiště Santander je to 71 km.