Ubytování ve městě Hazas de Cesto

Město Hazas de Cesto se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Hazas de Cesto nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Hazas de Cesto

Casa individual barrio las escuelas
Casa individual barrio las escuelas

8,9 / 10 (45 hodnocení)

Casa Individuální barrio las escuelas se nachází asi 31 km od přístavu Santander a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na hory. Nabízí výhled do zahrady a je vzdálen 32 km od Puerto Chico a festivalového paláce Santander. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 2 ložnice, obývací pokoj, TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Prázdninový dům je vzdálený 34 km od kasina El Sardinero a 35 km od paláce La Magdalena. Na letiště Santander je to 29 km.

casa de maria
casa de maria

8,9 / 10 (27 hodnocení)

Casa de maria se nachází v obci Hazas de Cesto, 31 km od přístavu Santander, 32 km od Puerto Chico a 33 km od festivalového paláce Santander. Tento prázdninový dům nabízí výhled na řeku a do zahrady a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 4 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Prázdninový dům stojí 35 km od kasina El Sardinero a paláce La Magdalena. Na letiště Santander je to 30 km.

Apartamento,6 huespedes, piscina, garaje,playas piscina,garaje, playas,
Apartamento,6 huespedes, piscina, garaje,playas piscina,garaje, playas,

6 / 10 (6 hodnocení)

Apartamento,6 huespedes, piscina, garaje, playas piscina, garaje, playas, playas nabízí ubytování s balkonem a kávovarem, asi 32 km od přístavu Santander. Tento apartmán má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má terasu, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 34 km od Puerto Chico a festivalového paláce Santander. Na letiště Santander je to 31 km.