Ubytování ve městě Guijo de Santa Bárbara

Město Guijo de Santa Bárbara se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Guijo de Santa Bárbara nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Guijo de Santa Bárbara

Apartamentos La Rosa y El Pastor
Apartamentos La Rosa y El Pastor

9,8 / 10 (73 hodnocení)

La Rosa y El Pastor Bonitos Apartamentos Rurales con vistas se nachází v Guijo de Santa Bárbara a nabízí bezplatné Wi-Fi. a la Montaña nabízí ubytování s balkonem nebo terasou, bezplatným Wi-Fi, TV s plochou obrazovkou, barem a zahradou. Všechny apartmány mají posezení s pohovkou, jídelní kout a plně vybavenou kuchyň s myčkou nádobí, mikrovlnnou troubou, lednicí a toustovačem. V okolí se lze věnovat cyklistice. Apartmán stojí 50,8 km od Plasencie a 77,5 km od Hervás.

El jazmín de la Fuente casa rural
El jazmín de la Fuente casa rural

9,5 / 10 (2 hodnocení)

El jazmín de la Fuente casa rural se nachází 13 km od kláštera Monasterio de Yuste a nabízí ubytování se zahradou, sdíleným loungem a terasou. Apartmán má balkon a výhled na hory. Tento prázdninový dům má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a myčkou nádobí, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Salamanca je to 189 km.

Casa Rural Sierra de Tormantos
Casa Rural Sierra de Tormantos

9,3 / 10 (190 hodnocení)

Casa Rural Sierra de Tormantos se nachází v Guijo de Santa Bárbara a nabízí působivý výhled na hory, sezónní venkovní bazén a bezplatné Wi-Fi. Nachází se v atraktivních zahradách a nabízí okouzlující ubytování v rustikálním stylu. Sierra de Tormantos má trámové stropy a dlážděné podlahy. Všechny pokoje jsou vytápěné a vybavené TV s plochou obrazovkou. Hosté si mohou pochutnat na pestré snídani připravené z domácích produktů včetně džemů, chleba a sýrů. K dispozici je také salonek a terasa s výhledem na hory Tormantos a zahrady Casa Rural. Okolní region La Vera je ideální pro pěší turistiku, cykloturistiku a jízdu na koni. Hrad Los Marqueses de Jarandilla je vzdálený jen 4 km a do kláštera Yuste dojedete autem za 10 minut.

Casa Rural Santa Bárbara
Casa Rural Santa Bárbara

9,3 / 10 (27 hodnocení)

Casa Rural Santa Bárbara se nachází v Guijo de Santa Bárbara, 13 km od kláštera Monasterio de Yuste. Venkovský dům se skládá ze 4 samostatných ložnic, 2 koupelen a obývacího pokoje. Na letiště Salamanca je to 189 km.