Ubytování ve městě Guijo de Granadilla

Město Guijo de Granadilla se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Guijo de Granadilla nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Guijo de Granadilla

Apartamentos La Presa
Apartamentos La Presa

9,4 / 10 (20 hodnocení)

Apartamentos La Presa se nachází v Pantano de Gabriel a nabízí klimatizované ubytování s terasou. K dispozici je také balkon. Apartmán má 2 ložnice a kuchyň s mikrovlnnou troubou, toustovačem a kávovarem. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Personál recepce vám může kdykoliv pomoci. Hosté mohou relaxovat v zahradě. Plasencia leží 40 km od apartmánu.

Apartamentos El Jardín del Poeta
Apartamentos El Jardín del Poeta

9,3 / 10 (26 hodnocení)

Apartamentos El Jardín del Poeta se nachází v zahradě v Guijo de Granadilla, 28 km od Plasencie. Všechna rustikální studia a apartmány mají přímý přístup do zahrady a verandu s výhledem na hory. Všechny jsou klimatizované a vytápěné. Mají obývací pokoj s pohovkou a TV s plochou obrazovkou. Nechybí ani vlastní koupelna se sprchou. Studia mají kuchyňský kout s lednicí, mikrovlnnou troubou a kávovarem. Apartmány mají kuchyň s myčkou nádobí. Komplex má přepážku s turistickými informacemi, kde můžete získat informace o mnoha zajímavých místech v okolí.

Casa Rural El Olivo
Casa Rural El Olivo

9,3 / 10 (6 hodnocení)

Casa Rural El Olivo se nachází v malém městě Guijo de Granadilla a nabízí ubytování s možností vlastního stravování. Přírodní rezervace Garganta de los Infiernos je vzdálená 65 km. Prostorný klimatizovaný apartmán s terasou. Má obývací pokoj s pohovkou a krbem. V koupelně najdete sprchu, fén a bezplatné toaletní potřeby. Hosté si mohou připravit vlastní jídlo v plně vybavené kuchyni. Casa Rural El Olivo stojí 35 km od termálních pramenů Montemayor. Na místě je neplacené parkoviště. Na letiště Madrid-Barajas je to 296 km.

Casa Rural Roquemar
Casa Rural Roquemar

9,3 / 10 (6 hodnocení)

Casa Rural Roquemar se nachází v Guijo de Granadilla, 33 km od náměstí Plaza Mayor a 45 km od přírodního parku Las Batuecas. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Výhled směřuje na město. Tento klimatizovaný prázdninový dům má jídelní kout, TV s plochou obrazovkou, DVD přehrávač a kuchyň s lednicí. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Salamanca je to 128 km.