Ubytování ve městě Guijo de Ávila

Město Guijo de Ávila se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Guijo de Ávila nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Guijo de Ávila

Casa Rural & SPA Mirador de la Covatilla
Casa Rural & SPA Mirador de la Covatilla

9,8 / 10 (6 hodnocení)

Casa Rural & SPA Mirador de la Covatilla se nachází v Guijo de Ávila a nabízí terasu, bezplatné Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepci a turistické informace. Venkovský dům má neplacené soukromé parkoviště a v okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a šipkám. Tento klimatizovaný venkovský dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny se sprchou a vířivkou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Hosté mohou relaxovat ve wellness centru s fitness centrem, saunou a vířivkou nebo v zahradě s dětským hřištěm a grilem. V okolí se lze věnovat rybaření a cyklistice. Na letiště Salamanca je to 65 km.

Casa Rural & SPA Mirador Sierra de Béjar
Casa Rural & SPA Mirador Sierra de Béjar

9,7 / 10 (7 hodnocení)

Casa Rural & SPA Mirador Sierra de Béjar se nachází v Guijo de Ávila a nabízí terasu s výhledem na hory a řeku, sezónní venkovní bazén, fitness centrum a saunu. Venkovský dům má neplacené soukromé parkoviště a v okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a šipkám. Tento klimatizovaný venkovský dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny s vířivkou a fénem. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Hosté mohou relaxovat ve wellness centru s vířivkou nebo v zahradě s dětským hřištěm a grilem. V okolí se lze věnovat cyklistice. Na letiště Salamanca je to 65 km.

Casa Rural & SPA Mirador Gredos
Casa Rural & SPA Mirador Gredos

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Casa Rural & SPA Mirador Gredos se nachází v Guijo de Ávila a nabízí terasu s výhledem na hory a řeku, sezónní venkovní bazén, fitness centrum a saunu. Nabízí balkon, šipky a bezplatné Wi-Fi. Tento klimatizovaný venkovský dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s vířivkou a fénem. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Součástí venkovského domu je wellness centrum. Po dni stráveném pěší turistikou, lyžováním nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat ve společném salonku. Na letiště Salamanca je to 65 km.