Ubytování ve městě Güemes

Město Güemes se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Güemes nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Güemes

Posada Camino del Norte
Posada Camino del Norte

9,2 / 10 (236 hodnocení)

Posada Camino del Norte je okouzlující ubytování v Güemes, na poutní cestě Santiago de Compostela. Pochází ze 17. století a je zasazen do krásných zahrad. Posada Camino del Norte poskytuje ubytování v tradičně zařízených rustikálních pokojích. K dispozici je topení a vlastní koupelna s hydromasážní sprchou. Snídaně se podává v jídelně s výhledem na kostel Güemes. Okolí je ideální pro pěší turistiku, cykloturistiku a jízdu na koni. V nedalekých řekách se můžete věnovat potápění a rybaření a pobřeží je vzdálené asi 10 minut jízdy. Do parku Cabárceno dojedete autem za 30 minut. Camino del Norte stojí 40 km od Santanderu a přístaviště trajektů.

Hotel Rural El Angel de la Guarda
Hotel Rural El Angel de la Guarda

9,1 / 10 (441 hodnocení)

V ubytování Hotel Rural El Angel de la Guarda máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Hotel Rural El Angel de la Guarda se nachází v malé vesnici Güemes, 6 km od pláží v Langre. Nabízí okouzlující pokoje zařízené v rustikálním stylu. Nabízí krásné prostředí ideální pro pěší turistiku. La Hotel Rural El Angel de la Guarda sídlí v kamenném venkovském domě a má pokoje s trámovými stropy a odhalenými kamennými zdmi. Nechybí ani vlastní koupelna. V jídelně hotelu Angel de la Guarda se zdarma podává snídaně formou bufetu. K dispozici je také lounge. Galizano je vzdálené 5 minut jízdy od penzionu a Ribamontán al Mar je 5 km daleko. Do Santanderu s přístavištěm trajektů dojedete autem za 35 minut.

Posada Valle de Güemes
Posada Valle de Güemes

8,8 / 10 (885 hodnocení)

Tento okouzlující penzion se nachází v malebném, klidném prostředí v obci Güemes. Posada Valle de Güemes se nachází jen 3 km od pláží Costa de Ajo a nabízí rustikální pokoje s bezplatným Wi-Fi a vířivkou. Güemes má atraktivní pokoje zařízené v pastelových barvách s dřevěným nábytkem a prvky. K dispozici je TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelna. Některé pokoje mají fantastický výhled na krajinu. V restauraci Valle de Güemes si můžete vychutnat tradiční kantabrijskou kuchyni. K dispozici je také terasa s výhledem na údolí Güemes. Noja a Somo jsou vzdálené 12 km. Do Santanderu s přístavištěm trajektů dojedete autem za 35 minut.

Villa El Quejigal
Villa El Quejigal

Villa El Quejigal se nachází v Güemes, 31 km od přístavu Santander, 33 km od Puerto Chica a festivalového paláce Santander, a nabízí zahradu a terasu. Ubytování má balkon a výhled na hory. Prázdninový dům má TV. Apartmán má kuchyň s lednicí, sporákem, myčkou nádobí a kávovarem. Prázdninový dům stojí 35 km od kasina El Sardinero a paláce La Magdalena. Villa El Quejigal stojí 30 km od letiště Santander.

El puente
El puente

6,7 / 10 (127 hodnocení)

El puente se nachází v Güemes v regionu Cantabria a nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm. Tento bed and breakfast má TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma, fénem a bidetem. Některé apartmány mají terasu a/nebo balkon s výhledem na hory. El puente podává snídani à la carte. Hosté mohou relaxovat v zahradě. Ubytování je vzdálené 38 km od přístavu Santander a 39 km od Puerto Chico. Letiště Santander je ve vzdálenosti 36 km.

La PALMERA del Camino
La PALMERA del Camino

La PALMERA del Camino nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi v Güemes, 34 km od Puerto Chico, 34 km od festivalového paláce Santander a 36 km od kasina El Sardinero. 33 km od přístavu Santander. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled do zahrady, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 1 koupelnu s bidetem a vanou. Prázdninový dům je vzdálený 36 km od paláce La Magdalena a 37 km od poloostrova Magdalena. Letiště Santander je vzdáleno 31 km.