Ubytování ve městě Gualta

Město Gualta se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Gualta nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Gualta

Moderno apartamento en Empordà Golf
Moderno apartamento en Empordà Golf

9,6 / 10 (5 hodnocení)

V ubytování Moderno apartamento en Empordà Golf máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Moderno apartamento en Empordà Golf se nachází v Gualtě a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na jezero. Apartmán má balkon a výhled do zahrady. Tento klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, kabelovou TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, kuchyň s lednicí a obývací pokoj. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště. Moderno apartamento en Empordà Golf stojí 11 km od mořské rezervace Medes Islands a 36 km od vlakového nádraží Girona. Na letiště Girona-Costa Brava je to 51 km.

Casa con piscina privada en Gualta, CAN BLAY
Casa con piscina privada en Gualta, CAN BLAY

9,4 / 10 (8 hodnocení)

Casa con piscina privada en Gualta, CAN BLAY se nachází v Gualtě, 10 km od mořské rezervace Medes Islands a 31 km od vlakového nádraží Girona, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, venkovním bazénem a grilem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Vila má 6 ložnic, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na bazén. Vila stojí 40 km od Dalího muzea a 48 km od golfového hřiště Peralada. Na letiště Girona-Costa Brava je to 47 km.

Ca L'Agutzil, Casa Rural con piscina y jardín privados, con WIFI, a 5 minutos playa
Ca L'Agutzil, Casa Rural con piscina y jardín privados, con WIFI, a 5 minutos playa

9 / 10 (9 hodnocení)

Ca L'Agutzil, Casa Rural con piscina y jardín privados, con WIFI, a 5 minutos playa nabízí ubytování s terasou a kávovarem, asi 10 km od mořské rezervace Medes Islands. Nabízí balkon, stolní tenis a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 5 ložnic, 4 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Na místě je dětské hřiště. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo relaxovat v zahradě a využívat gril. Ca L'Agutzil, Casa Rural con piscina y jardín privados, con WIFI, a 5 minutos playa stojí 31 km od vlakového nádraží Girona a Dalího muzeum je 40 km daleko. Na letiště Girona-Costa Brava je to 47 km.

FridaysFlats, Beautiful Villa With Pool
FridaysFlats, Beautiful Villa With Pool

9 / 10 (1 hodnocení)

FridaysFlats, Beautiful Villa With Pool se nachází v Gualtě a nabízí ubytování se soukromým bazénem a bezplatným Wi-Fi. Tato vila se nachází 40 km od Dalího muzea a 47 km od golfového hřiště Peralada. Tato klimatizovaná vila má 5 ložnic, kabelovou TV a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 10 km od mořské rezervace Medes Islands a 35 km od vlakového nádraží Girona. Na letiště Girona-Costa Brava je to 51 km.

EMPORDÀ GOLF 4 1-2
EMPORDÀ GOLF 4 1-2

8 / 10 (2 hodnocení)

EMPORDÀ GOLF 4 1-2 se nachází v Gualtě, 36 km od vlakového nádraží Girona, 41 km od Dalího muzea a 48 km od golfového hřiště Peralada. Nachází se 11 km od mořské rezervace Medes Islands a nabízí terasu a bezplatné parkování. Apartmán má TV. Apartmán má kuchyň s lednicí, sporákem, myčkou nádobí a kávovarem. Apartmán je vzdálený 1,5 km od golfového hřiště Emporda a 8 km od golfového hřiště Golf Playa de Pals. Letiště Girona-Costa Brava je vzdálené 51 km.

Empordà Golf 4 1-3
Empordà Golf 4 1-3

7 / 10 (1 hodnocení)

Empordà Golf 4 1-3 se nachází v Gualtě, 11 km od mořské rezervace Medes Islands a 35 km od vlakového nádraží Girona. Nabízí terasu a klimatizaci. Tento apartmán se nachází 40 km od Dalího muzea a 48 km od golfového hřiště Peralada. Apartmán má TV. Apartmán má kuchyň s lednicí, sporákem, myčkou nádobí a kávovarem. Apartmán je vzdálený 1,6 km od golfového hřiště Emporda a 7,9 km od golfového hřiště Golf Playa de Pals. Na letiště Girona-Costa Brava je to 51 km.