Ubytování ve městě Gualchos

Město Gualchos se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Gualchos nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Gualchos

Majestic villa in Gualchos with private pool
Majestic villa in Gualchos with private pool

10 / 10 (2 hodnocení)

Majestic villa in Gualchos se nachází na ostrově Gualchos a nabízí soukromý bazén. Nabízí bezplatné Wi-Fi, zahradu, terasu a zázemí pro vodní sporty. Tato klimatizovaná vila má 4 ložnice, TV a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila má venkovní bazén. Majestic villa in Gualchos with private pool stojí 89 km od letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen.

Limonero bnb
Limonero bnb

9,6 / 10 (299 hodnocení)

V ubytování Limonero bnb máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Limonero bnb se nachází v Gualchosu a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady s terasou. K dispozici je plně vybavená koupelna s bidetem a fénem. Každé ráno se zde podává kontinentální snídaně. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdáleno 89 km.

La Ventera - summer hotel
La Ventera - summer hotel

8,8 / 10 (6 hodnocení)

La Ventera - summer hotel se nachází v Gualchosu a nabízí zahradu, sdílený lounge a terasu. Výhled směřuje na hory. Hotelové pokoje mají klimatizaci a vlastní koupelnu. V hotelu La Ventera - summer se podává snídaně formou bufetu nebo kontinentální snídaně. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 88 km.

Apartamento Madre Teresa
Apartamento Madre Teresa

6 / 10 (13 hodnocení)

V ubytování Apartamento Madre Teresa máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamento Madre Teresa se nachází v Gualchosu, 1,9 km od pláže Cambriles, a nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Apartmán má 3 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na moře. Hosté mohou využívat venkovní bazén. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdáleno 93 km.