Ubytování ve městě Guájar-Faragüit

Město Guájar-Faragüit se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Guájar-Faragüit nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Guájar-Faragüit

Villa alborada piscina privada
Villa alborada piscina privada

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa alborada piscina privada se nachází v obci Guájar-Faragüit a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 5 ložnic, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 4 koupelny s fénem. K dispozici jsou také 4 koupelny. Prázdninový dům stojí 47 km od evropského balkonu. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdálené 70 km.

Nice Home In Gujar-faragit With Outdoor Swimming Pool, Wifi And 2 Bedrooms
Nice Home In Gujar-faragit With Outdoor Swimming Pool, Wifi And 2 Bedrooms

Nice Home se soukromým bazénem a výhledem na hory. V Gujar-faragit s venkovním bazénem, soukromým bazénem a 2 Bedrooms se nachází v Guájar-Faragüit. Ubytování je vzdálené 49 km od balkonu Evropy a poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 2 ložnice, TV a kuchyň s lednicí a sporákem. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdálené 71 km.