Ubytování ve městě Griegos

Město Griegos se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Griegos nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Griegos

Casa Aldea
Casa Aldea

9,8 / 10 (44 hodnocení)

Casa Aldea se nachází v Griegos. Tento prázdninový dům nabízí přímý přístup na sjezdovku a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je terasa a gril. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a lyžování.

Albergue de griegos
Albergue de griegos

8,8 / 10 (74 hodnocení)

Albergue de griegos se nachází v Griegos a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu a bar. Personál turistických informací vám pomůže s plánováním výletů. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu se sprchou a některé také výhled na hory. Albergue de griegos podává snídani formou bufetu nebo kontinentální snídani. V Griegos a okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice. Na letiště Valencia je to 219 km.

Hostal Muela de San Juan
Hostal Muela de San Juan

8,6 / 10 (8 hodnocení)

Hostal Muela de San Juan se nachází v Griegos a nabízí fitness centrum, sdílený lounge, terasu a restauraci. K dispozici je pokojová služba, služba concierge a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. K dispozici je také bar. Pokoje mají šatní skříň, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Hostal Muela de San Juan podává kontinentální snídani.