Ubytování ve městě Gratallops

Město Gratallops se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Gratallops nabízíme 10 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Gratallops

Ca la Salina
Ca la Salina

10 / 10 (2 hodnocení)

Ca la Salina se nachází asi 47 km od zábavního parku Ferrari Land a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na město. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má 5 ložnic, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 3 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 30 km od Serra del Montsant a 39 km od Gaudího centra Reus. Letiště Reus leží 44 km daleko.

Clos Figueras
Clos Figueras

9,2 / 10 (261 hodnocení)

Clos Figueras se nachází ve vinařské oblasti Priorat a nabízí bezplatnou prohlídku hotelového vinného sklípku s ochutnávkou vín. Součástí hotelu je restaurace a velká terasa s jídelním stolem. Clos Figueras má pokoje s výhledem do zahrady nebo na vinice a hory. Všechny mají vlastní koupelnu se sprchou a fénem. Každé ráno se v hotelové restauraci, která se specializuje také na místní a regionální pokrmy, podává "a la carte" snídaně, včetně bio a místních produktů. V sezóně nabízí také saláty a zeleninu z hotelové kuchyňské zahrady. Do Falsetu, známého svým vínem, dojedete za 10 minut. Letiště Reus je vzdáleno 45 km. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a neplacené parkoviště přímo před budovou.

Ca lAixut Turismo Rural
Ca lAixut Turismo Rural

9 / 10 (38 hodnocení)

Ca lAixut Turismo Rural se nachází v Gratallops, 47 km od zábavního parku PortAventura a zábavního parku Ferrari Land. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a terasou. 30 km od Serra del Montsant a 39 km od Gaudího centra Reus. Tento venkovský dům se nachází v přízemí a má 2 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, myčkou nádobí, pračkou, sporákem a mikrovlnnou troubou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Na letiště Reus je to 44 km.

Cal Salut Priorat, Casa y apartamento
Cal Salut Priorat, Casa y apartamento

8,9 / 10 (137 hodnocení)

V ubytování Cal Salut Priorat, Casa y apartamento máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Cal Salut se nachází 33 km od Salou. Alojamiento rural con encanto Nabízí možnost ubytování s domácími mazlíčky v obci Gratallops. 41 km od Tarragony. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Apartmán má balkon, 1 ložnici a dům s terasou, grilem a 3 ložnicemi. V kuchyni je myčka nádobí, sporák, mikrovlnná trouba, kávovar a rychlovarná konvice. Cal Salut Priorat, Casa y apartamento poskytuje ručníky a ložní prádlo. Hosté mají volný vstup do městského bazénu. Cal Salut stojí 28 km od Cambrils. Alojamiento rural con encanto, zatímco Lleida je 49 km daleko. V okolí se můžete věnovat cyklistice, pěší turistice a dalším aktivitám. Na letiště Reus je to 32 km.

Buil & Gine Wine Hotel
Buil & Gine Wine Hotel

8,9 / 10 (132 hodnocení)

Buil & Gine Wine Hotel se nachází v obci Gratallops a nabízí klimatizované ubytování, vlastní restauraci a velkou zařízenou terasu s výhledem na hory. Volný K dispozici je Wi-Fi hotspot. Všechny pokoje mají vlastní terasu a TV s plochou obrazovkou. Interiéry mají moderní nábytek a světlé prostředí s výhledem do krajiny. Restaurace nabízí regionální kuchyni v elegantní jídelně s velkými klenutými okny. Region Priorat je známý svým vínem a hosté zde mohou ochutnat některé z nich. Je zde vinice obklopené vinicemi. V Gratallops, asi 2 minuty jízdy od hotelu, najdete sezónní veřejný bazén. Můžete také navštívit malebnou vesnici Siurana na kopci, která je vzdálená 35 km.

Cal Campana
Cal Campana

8,9 / 10 (55 hodnocení)

V ubytování Cal Campana máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Cal Campana se nachází 47 km od zábavního parku PortAventura a nabízí restauraci, bar a klimatizované pokoje s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Všechny apartmány mají lednici, sporák, kávovar, myčku nádobí a rychlovarnou konvici. Ve vlastní koupelně najdete sprchu, bezplatné toaletní potřeby a fén. Každé ráno se zde podává kontinentální nebo americká snídaně. V okolí se lze věnovat pěší turistice a cyklistice. Cal Campana stojí 47 km od zábavního parku Ferrari Land a 30 km od Serra del Montsant. Na letiště Reus je to 44 km.

Cal Joanet, acollidora caseta a Gratallops
Cal Joanet, acollidora caseta a Gratallops

8,9 / 10 (22 hodnocení)

Cal Joanet, acollidora caseta a Gratallops se nachází v Gratallops, 47 km od zábavního parku PortAventura, a nabízí balkon, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Ubytování má výhled do zahrady a terasu. Tento klimatizovaný prázdninový dům má terasu s výhledem na hory, 2 ložnice a plně vybavenou kuchyň. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 47 km od zábavního parku Ferrari Land a 30 km od Serra del Montsant. Na letiště Reus je to 43 km.

Hotel Cal Llop
Hotel Cal Llop

8,5 / 10 (143 hodnocení)

Tento butikový hotel sídlí ve zrekonstruované budově z 18. století ve vesnici Gratallops, přímo v srdci vinařského regionu Priorat. Nabízí stylové pokoje, Wi-Fi zdarma, vinný sklípek a terasu s výhledem na hory. Hotel Cal Llop disponuje barevnými, soudobě zařízenými pokoji a apartmá se zachovalými původními prvky. Všechny jsou vybavené TV s plochou obrazovkou, klimatizací a telefonem, v každém apartmá je navíc zdarma minibar. V hotelu Cal Llop se podávají snídaně formou bufetu s místními produkty a v nabídce restaurace jsou pokrmy krajové kuchyně. Do sklípku nebo do baru si lze zajít na kvalitní lokální vína, která si je možné od jara do podzimu vychutnat na terase. Majitelé mohou hostům pomoci rezervovat výlety s vinařskou tématikou, ochutnávky oleje, vyjížďky na čtyřkolkách, túry v přírodní rezervaci Montsant 5 km odtud, stejně jako další aktivity v okolní oblasti. Hotel Cal Llop má neplacené parkoviště a nachází se 37 km od letiště v Reusu. Město Tarragona a pláže na pobřeží Daurada jsou vzdálené 30 km.

Cassola Del Priorat
Cassola Del Priorat

8,4 / 10 (172 hodnocení)

Cassola Del Priorat se nachází v obci Gratallops, 47 km od zábavního parku PortAventura, a nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, bezplatným soukromým parkovištěm, zahradou a restaurací. Nabízí bar a stojí 47 km od zábavního parku Ferrari Land. Všechny pokoje mají balkon. Pokoje v Cassola Del Priorat mají vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma a výhled na hory. Všechny pokoje mají klimatizaci a TV s plochou obrazovkou. Cassola Del Priorat podává kontinentální snídani. Hotel stojí 30 km od Serra del Montsant a 40 km od Gaudího centra Reus. Na letiště Reus je to 44 km.

Gran Hotel Mas d'en Bruno
Gran Hotel Mas d'en Bruno

Gran Hotel Mas d'en Bruno se nachází v Gratallopsu, 47 km od zábavního parku PortAventura, a nabízí ubytování s venkovním bazénem, bezplatným soukromým parkovištěm, zahradou a restaurací. Tento 5hvězdičkový hotel nabízí bar a klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi a vlastní koupelnou. K dispozici je pokojová služba, služba concierge a organizace výletů. Pokoje jsou vybavené psacím stolem. Všechny pokoje jsou vybavené bezpečnostní schránkou a některé mají terasu a jiné výhled na hory. Gran Hotel Mas d'en Bruno poskytuje ubytování s TV s plochou obrazovkou a toaletními potřebami zdarma. Každé ráno se podává snídaně à la carte. V tomto 5hvězdičkovém hotelu si můžete půjčit jízdní kola a v okolí se věnovat pěší turistice a cyklistice. Personál recepce hovoří katalánsky, anglicky, španělsky a francouzsky. Gran Hotel Mas d'en Bruno stojí 47 km od zábavního parku Ferrari Land a 30 km od Serra del Montsant. Na letiště Reus je to 44 km.