Ubytování ve městě Grañón

Město Grañón se nachází v regionu La Rioja ve státě Španělsko. Celkově ve městě Grañón nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Grañón

Casa Rural Cerro de Mirabel
Casa Rural Cerro de Mirabel

8,8 / 10 (423 hodnocení)

Casa Rural Cerro de Mirabel se nachází v obci Grañón, 16 km od čtvrti Rioja Alta a 46 km od kláštera San Juan de Ortega. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a terasou. K dispozici je plně vybavená koupelna s bidetem a fénem. Po dni stráveném pěší turistikou, lyžováním nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat ve společném salonku. Venkovský dům stojí 47 km od města Yacimientos de Atapuerca. Na letiště Burgos je to 62 km.

Casa Jacobea
Casa Jacobea

8,2 / 10 (127 hodnocení)

Casa Jacobea se nachází v obci Grañón a nabízí bezplatné Wi-Fi, zahradu, sdílený lounge a restauraci. Na místě je sluneční terasa a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Casa Jacobea stojí 16 km od čtvrti Rioja Alta a 46 km od kláštera San Juan de Ortega. Na letiště Burgos je to 62 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Apartamentos Mirador de Grañón
Apartamentos Mirador de Grañón

7,7 / 10 (370 hodnocení)

Apartamentos Mirador de Grañón se nachází na venkově nedaleko města Santo Domingo de la Calzada. Ve společných prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Jednoduše zařízené pokoje mají dlážděnou podlahu a výhled do zahrady. Všechny mají vlastní koupelnu. Hotel se nachází na poutní cestě El Camino de Santiago a nabízí specifické služby a zařízení pro poutníky. Mezi tyto služby patří přeprava batohů a úschovna kol. Na místě a v okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně cyklistiky a pěší turistiky. Do města Logroño dojedete autem za 35 minut a do Burgosu za 45 minut.

Residencial El Cuartel
Residencial El Cuartel

6 / 10 (247 hodnocení)

Residencial El Cuartel se nachází v obci Grañón, 16 km od čtvrti Rioja Alta, a nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, bezplatným soukromým parkovištěm, zahradou a společným salonkem. K dispozici je bankomat a terasa. K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce, doprava na letiště, sdílená kuchyň a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Pokoje v hostelu mají šatní skříň, ložní prádlo a terasu s výhledem do zahrady. Residencial El Cuartel nabízí pokoje s balkonem a kávovarem. K vybavení patří lednice. K dispozici je také gril. Hosté Residencial El Cuartel se mohou v Grañónu a okolí věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice. Hostel stojí 46 km od kláštera San Juan de Ortega a 47 km od města Yacimientos de Atapuerca. Letiště Burgos je vzdáleno 63 km.

Albergue de nuestra señora carrasquedo
Albergue de nuestra señora carrasquedo

Albergue de nuestra señora carrasquedo se nachází v obci Grañón, 16 km od čtvrti Rioja Alta, a nabízí zahradu, bezplatné soukromé parkoviště, sdílený lounge a bar. Pokoje mají vlastní koupelnu se sprchou. V Albergue de nuestra señora carrasquedo si můžete zahrát stolní tenis. Ubytování je vzdálené 46 km od kláštera San Juan de Ortega a 47 km od města Yacimientos de Atapuerca. Na letiště Burgos je to 62 km.