Ubytování ve městě Granja de Torrehermosa

Město Granja de Torrehermosa se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Granja de Torrehermosa nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Granja de Torrehermosa

Hostal San Francisco
Hostal San Francisco

10 / 10 (1 hodnocení)

Hostal San Francisco is situated in Granja de Torrehermosa. The property is located 40 km from Convento Santa Clara, 40 km from Plaza Mayor and 41 km from Iglesia Nuestra Señora de Granada. The air-conditioned rooms provide a city view and come with a wardrobe and free WiFi. At the guest house, every room is equipped with a desk, a TV, a private bathroom, bed linen and towels. Guests at Hostal San Francisco will be able to enjoy activities in and around Granja de Torrehermosa, like hiking. The nearest airport is Seville Airport, 174 km from the accommodation.

Casa Bellota Moderna
Casa Bellota Moderna

10 / 10 (1 hodnocení)

Casa Bellota Moderna se nachází v Granja de Torrehermosa v regionu Extremadura a nabízí balkon. K dispozici je zahrada a neplacené soukromé parkoviště. Vila má terasu, výhled do zahrady, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s vanou nebo sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 39 km od náměstí Plaza Mayor a 40 km od města Iglesia Nuestra Señora de Granada. Casa Bellota Moderna stojí 173 km od sevillského letiště.

Hotel Hacienda Don Manuel
Hotel Hacienda Don Manuel

8,7 / 10 (40 hodnocení)

Hotel Hacienda Don Manuel se nachází v Granja de Torrehermosa, 41 km od kláštera Santa Clara, a nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, bezplatným soukromým parkovištěm, zahradou a terasou. Tento 3hvězdičkový hotel nabízí bar a klimatizované pokoje s vlastní koupelnou. Všechny pokoje mají balkon. Všechny pokoje mají šatní skříň a TV s plochou obrazovkou. Hotel Hacienda Don Manuel poskytuje pokoje s ložním prádlem a ručníky. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří katalánsky, anglicky, španělsky a portugalsky a ochotně vám poskytne praktické informace o okolí. Ubytování je vzdálené 41 km od náměstí Plaza Mayor a kostela Iglesia Nuestra Señora de Granada. Hotel Hacienda Don Manuel stojí 174 km od sevillského letiště.