Ubytování ve městě Granja de Rocamora

Město Granja de Rocamora se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Granja de Rocamora nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Granja de Rocamora

Hotel Versalles
Hotel Versalles

8,2 / 10 (437 hodnocení)

Hotel Versalles se nachází v Granja de Rocamora a nabízí bezplatné Wi-Fi, kavárnu a soukromý check-in. Hotel Versalles má pokoje s klimatizací, topením a TV s plochou obrazovkou. K vybavení patří také psací stůl, telefon a trezor. V koupelně najdete vanu nebo sprchu, fén a bezplatné toaletní potřeby. Některé pokoje mají výhled na hory nebo do zahrady. Za 5 minut dojedete k obchodům a restauracím. Vlakové nádraží Callosa de Segura je vzdálené 5,5 km.

Hotel Costa Blanca
Hotel Costa Blanca

7,3 / 10 (161 hodnocení)

Hotel Costa Blanca se nachází ve městě Granja de Rocamora a nabízí bezplatné Wi-Fi. Nabízí pokoje s klimatizací a topením a restauraci s barem. Pokoje mají TV, psací stůl a vlastní koupelnu s vanou, sprchou, fénem a toaletními potřebami zdarma. Hotelová restaurace má samostatný prostor, který lze rezervovat pro soukromé akce. K dispozici jsou obědové balíčky. Hotel má nepřetržitě otevřenou recepci a neplacené soukromé parkoviště. Vlakové nádraží Callosa de Segura je vzdálené 4 km. Přírodní rezervace El Fondó je vzdálená 20 minut jízdy a pláže Guardamar del Segura 30 km. Do města Múrcia dojedete autem za 25 minut.