Ubytování ve městě Granátula de Calatrava

Město Granátula de Calatrava se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Granátula de Calatrava nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Granátula de Calatrava

EL CAPRICHO DE ANDREA,
EL CAPRICHO DE ANDREA,

10 / 10 (1 hodnocení)

EL CAPRICHO DE ANDREA se nachází v Granátula de Calatrava a nabízí klimatizované ubytování s vlastním bazénem, výhledem na hory a balkonem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a šipkám. Prázdninový dům má 4 ložnice, 4 koupelny, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Hosté mohou využívat venkovní bazén a gril. EL CAPRICHO DE ANDREA stojí 39 km od Puerta de Toledo a 37 km od muzea El Quijote.

Casa rural Crisalva
Casa rural Crisalva

9,6 / 10 (5 hodnocení)

Casa rural Crisalva se nachází v Granátula de Calatrava a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a přístupem do zahrady se sezónním venkovním bazénem. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a kulečníku. Prázdninový dům má 4 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na bazén. Personál recepce vám vždy ochotně poradí. Casa rural Crisalva nabízí také gril. Na místě si můžete zahrát stolní tenis a v okolí se věnovat rybaření. Casa rural Crisalva stojí 38 km od Ciudad Real a 35 km od Valdepeñas.