Ubytování ve městě Goyán

Město Goyán se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Goyán nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Goyán

La casa de Cristal
La casa de Cristal

10 / 10 (2 hodnocení)

La casa de Cristal se nachází v Goyánu, 41 km od Estación Maritima, 44 km od loděnic Viana do Castelo a 46 km od Golfe de Ponte de Lima. Nabízí sezónní venkovní bazén a gril. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled do zahrady, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 3 koupelny s vanou. Prázdninový dům je vzdálený 13 km od vesnice Santa Tecla Celtic Village a 34 km od univerzity Vigo. Na letiště Vigo je to 46 km.

CASA CENTINELA
CASA CENTINELA

CASA CENTINELA se nachází v Goyánu a nabízí terasu, soukromou pláž, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. 3 km od pláže Praia de Eiras. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Každé ráno se zde podává kontinentální snídaně. CASA CENTINELA stojí 40 km od Estación Maritima a 43 km od loděnic Viana do Castelo. Na letiště Vigo je to 46 km.

Casa da Glicia, una casa con piscina privada, para disfrutar y relajarse
Casa da Glicia, una casa con piscina privada, para disfrutar y relajarse

8,2 / 10 (5 hodnocení)

Casa da Glicia, una casa con piscina privada, para disfrutar y relajarse se nachází v Goyánu a nabízí soukromý bazén a bezplatné Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a minigolfu. Prázdninový dům má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se kanoistice nebo relaxovat v zahradě a využívat gril. Prázdninový dům stojí 41 km od Estación Maritima a 44 km od loděnic Viana do Castelo. Na letiště Vigo je to 46 km.