Ubytování ve městě Gósol

Město Gósol se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Gósol nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Gósol

Can Blanc de Vilacireres
Can Blanc de Vilacireres

9,2 / 10 (90 hodnocení)

Can Blanc de Vilacireres se nachází 17 km od města Massís del Pedraforca a nabízí ubytování se zahradou, sdíleným loungem a pokojovou službou. K dispozici je plně vybavená koupelna se sprchou a fénem. Každé ráno se podává kontinentální nebo vegetariánská snídaně formou bufetu. Venkovský dům má sluneční terasu. Hosté hotelu Can Blanc de Vilacireres si mohou zahrát stolní tenis a v okolí se věnovat pěší turistice. Ubytování je vzdálené 26 km od lyžařského střediska Port del Comte a 34 km od přírodního parku El Cadí-Moixeró. Letiště Andorra-La Seu d'Urgell je vzdálené 89 km.

Casa centro Gósol
Casa centro Gósol

9,2 / 10 (5 hodnocení)

Casa centro Gósol se nachází v Gósolu, 14 km od města Massís del Pedraforca, 28 km od lyžařského střediska Tuixent - La Vansa a 31 km od přírodního parku El Cadí-Moixeró. 49 km od Maselly. Chata má 1 ložnici, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. Casa centro Gósol stojí 36 km od zahrad Artigas a 37 km od lyžařského střediska Port del Comte. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 85 km.

Camping Cadí Vacances & Spa
Camping Cadí Vacances & Spa

8,5 / 10 (296 hodnocení)

V ubytování Camping Cadí Vacances & Spa máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Cadi Vacances se nachází v malebné horské lokalitě v obci Gósol v nadmořské výšce 1400 metrů. Nabízí bungalovy, sezónní venkovní bazén, tenisové kurty a terasu s panoramatickým výhledem. Cadi Vacances má dřevěné bungalovy s nádherným výhledem na hory z verandy. Mají obývací pokoj s jídelním koutem, pohovkou a TV a kuchyň s mikrovlnnou troubou, lednicí, kávovarem a elektrickým sporákem. Součástí komplexu je také bar, obchod, herna, kurt na paddle tenis a víceúčelové sportovní kurty. Na recepci si můžete půjčit jízdní kola. Okolní pohoří Sierra del Cadí a Pedraforca jsou ideální pro pěší turistiku, cykloturistiku a lyžování. Nejbližší sjezdovky jsou v Alpu, 50 minut jízdy od hotelu.

Hostal Cal Franciscó
Hostal Cal Franciscó

8,4 / 10 (201 hodnocení)

Hostal Cal Franciscó se nachází v Gósolu, 13 km od města Massís del Pedraforca, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným soukromým parkovištěm, společným lounge a terasou. Tento 2hvězdičkový hotel nabízí bezplatné Wi-Fi, restauraci a bar. Na skleničku si můžete zajít do snack baru. V hotelu se podává à la carte nebo kontinentální snídaně. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří pěší turistika a v tomto 2hvězdičkovém hotelu si můžete půjčit jízdní kola. Hostal Cal Franciscó stojí 29 km od lyžařského střediska Tuixent - La Vansa a 30 km od přírodního parku El Cadí-Moixeró. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 85 km.

Cal Puxica
Cal Puxica

8,3 / 10 (18 hodnocení)

Cal Puxica se nachází v Gósolu, 28 km od lyžařského střediska Tuixent - La Vansa, 31 km od přírodního parku El Cadí-Moixeró a 36 km od zahrad Artigas. 14 km od Massís del Pedraforca. Prázdninový dům má 1 ložnici, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou, pračku a 1 koupelnu s vanou nebo sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě si můžete zahrát stolní tenis a v okolí se věnovat lyžování nebo cyklistice. Cal Puxica stojí 37 km od lyžařského střediska Port del Comte a 49 km od obce Masella. Letiště Andorra–Na letiště La Seu d'Urgell je to 86 km.

Hostal La Cuineta de Cal Triuet
Hostal La Cuineta de Cal Triuet

8,1 / 10 (361 hodnocení)

Hostal La Cuineta de Cal Triuet se nachází na hlavním náměstí v centru obce Gósol v přírodní rezervaci Cadí-Moixeró. Nabízí bezplatné Wi-Fi, neplacené parkoviště a vlastní restauraci. Všechny barevné vytápěné pokoje jsou vybavené TV. Ve vlastní koupelně najdete vanu. Hotelová restaurace podává typickou katalánskou kuchyni a má také bar. Snídaně zahrnuje sýry, uzeniny a čerstvé džusy. V okolí se můžete věnovat mnoha horským sportům, jako je pěší turistika, cyklistika a výlety na sněžnicích. Hora Pedraforca je vzdálená 4 km.