Ubytování ve městě Gornal

Město Gornal se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Gornal nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Gornal

villa en el penedès
villa en el penedès

8,3 / 10 (4 hodnocení)

Villa en el penedès se nachází v obci Gornal a nabízí ubytování se soukromým bazénem a bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům nabízí ubytování s balkonem. Prázdninový dům má terasu s výhledem do zahrady, 3 ložnice a plně vybavenou kuchyň. Prázdninový dům stojí 38 km od přístavu Tarragona a 47 km od vinných sklepů Güell. Na letiště Reus je to 43 km.

R83 Villa Rosales
R83 Villa Rosales

5,5 / 10 (4 hodnocení)

R83 Villa Rosales se nachází v Gornal, 47 km od přístavu Tarragona, a nabízí výhled do zahrady. Tato vila nabízí výhled na bazén, zahradu, soukromý bazén a bezplatné Wi-Fi. Vila má 4 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Na letiště Barcelona El Prat je to 48 km.

Preciosa villa, turismo familiar.
Preciosa villa, turismo familiar.

Preciosa villa, turismo familiar se nachází v obci Gornal, pouhých 44 km od přístavu Tarragona. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům má vlastní bazén a zahradu. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, TV s plochou obrazovkou a kuchyň s lednicí a myčkou nádobí. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Barcelona El Prat je to 49 km.