Ubytování ve městě Gistaín

Město Gistaín se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Gistaín nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Gistaín

Casa Rural Fontamil
Casa Rural Fontamil

9,5 / 10 (283 hodnocení)

Casa Rural Fontamil se nachází v Gistaíně a nabízí zahradu. 25 km od Saint-Lary-Soulan. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Casa Rural Fontamil má také terasu. Na skleničku si můžete zajít do hotelového baru. V okolí se můžete věnovat různým aktivitám včetně lyžování a cyklistiky. Casa Rural Fontamil stojí 40 km od Ainsy. Upozorňujeme, že za ubytování s domácími mazlíčky se účtuje příplatek ve výši 5 EUR za zvíře a noc. Vezměte prosím na vědomí, že v hotelu se lze ubytovat maximálně se 2 domácími mazlíčky.

Casa Palacin
Casa Palacin

9,4 / 10 (134 hodnocení)

Casa Palacín se nachází v centru Pyrenejí, na okraji přírodní rezervace Posets-Maladeta. Nabízí zařízenou terasu se stolním tenisem a malou zeleninovou zahradu. Tento penzion s bezplatným Wi-Fi má posezení s pohovkou a TV. V jídelně s rustikálním krbem se podávají jídla. Všechny pokoje mají ústřední topení, satelitní TV a vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou. Některé mají malý soukromý balkon a 2 ložnice mají vířivku. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Do vesnice Plan s obchody, restauracemi, bazénem a lékárnou dojedete autem za 8 minut. V okolí se lze věnovat pěší turistice a cyklistice.

Mirador de Chisten
Mirador de Chisten

9,3 / 10 (182 hodnocení)

Mirador de Chisten se nachází v Gistaíně a nabízí výhled na hory a bezplatné Wi-Fi. Apartmány mají klimatizaci, plně vybavenou kuchyň, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou, bezplatnými toaletními potřebami a fénem. K dispozici je lednice, sporák, myčka nádobí a kávovar. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Letiště Tarbes Lourdes Pyrénées je vzdálené 141 km.

Casa Albana Pirineos
Casa Albana Pirineos

9,3 / 10 (66 hodnocení)

V ubytování Casa Albana Pirineos máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Albana Pirineos se nachází v Gistaíně a nabízí sdílený lounge a gril. Ubytování má balkon a výhled na řeku. Chata má 3 ložnice, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, pračku a 1 koupelnu se sprchou. Chata stojí 46 km od Arties a 25 km od Aínsy.

La Bordeta de Blas
La Bordeta de Blas

9,3 / 10 (32 hodnocení)

V ubytování La Bordeta de Blas máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Bordeta de Blas se nachází v Gistaíně v Aragonii a nabízí terasu a výhled na hory. Apartmán má terasu, výhled na město, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Letiště Tarbes Lourdes Pyrénées je vzdálené 141 km.

Apartment Casa Blas
Apartment Casa Blas

8,7 / 10 (63 hodnocení)

Apartment Casa Blas nabízí ubytování s terasou v Gistaíně. Všechny apartmány mají TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem a kávovarem. Všechny apartmány mají posezení a jídelní kout. Na místě je zahrada a v okolí se můžete věnovat lyžování a cyklistice. Letiště Tarbes Lourdes Pyrénées je vzdálené 141 km.