Ubytování ve městě Ginestar

Město Ginestar se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ginestar nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ginestar

Ca Margalef, casa rural con encanto
Ca Margalef, casa rural con encanto

9,6 / 10 (7 hodnocení)

Ca Margalef, casa rural con encanto se nachází 36 km od katedrály Tortosa a nabízí sezónní venkovní bazén, gril a ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Apartmány mají terasu, klimatizaci, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. V kuchyni je lednice, myčka nádobí, mikrovlnná trouba a kávovar. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Po dni stráveném pěší turistikou, rybařením nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Letiště Reus je vzdálené 60 km.

Cal Pubill
Cal Pubill

9,5 / 10 (10 hodnocení)

Cal Pubill se nachází v Ginestaru, 36 km od katedrály Tortosa, a nabízí ubytování se sdíleným salonkem, bezplatným Wi-Fi, sdílenou kuchyní a přepážkou s turistickými informacemi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 10 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 5 koupelen s bidetem. K dispozici je také 5 koupelen se sprchou a toaletními potřebami zdarma, ručníky a ložní prádlo. Na letiště Reus je to 60 km.

Casa en la Valleta
Casa en la Valleta

8,2 / 10 (11 hodnocení)

V ubytování Casa en la Valleta máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa en se může pochlubit výhledem na hory. La Valleta nabízí ubytování s balkonem a rychlovarnou konvicí, asi 36 km od katedrály Tortosa. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, šnorchlování a cyklistice. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Reus je to 60 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.